problem pri kupovanju fingerprint senzor čip

N

newbie555

Guest
Delam projekt, v katerem imam, da prenosno napravo za pridobitev prstnih odtisov.
Za to sem izbral skeniranje prstnih odtisov chip MBF200 s fujitsu, ki je 8 bitni mikrokrmilniška in vmesnik SPI.Njegova podatkovnega lista je bila zelo elaborative in samozaposlenih explanatory.But problem je, da jaz dont vem, kje kupiti?Jaz želim samo eno čip za moj projekt.

Sem iskal google veliko, ampak sem preprosto strjena lava 'odkriti poljuben spletni strani za to.Živim v Združenih državah Amerike.Ali lahko kdorkoli prosim pomoč mi jasno v zvezi s tem.Preostanek moj projekt je skoraj popolna in jaz nujno potrebujejo ta čip.

Poleg tega se lahko kdorkoli predlagati nekaj drugega, kot čip (z mikrokrmilniška vmesnik in samoumevne datasheet), ki je lažje priti.

Pravzaprav sem začel delati na istem projektu za izgradnjo prstnih odtisov priznanje v strojni opremi.Ali imate predlog za prstnih ujemanja?Poskušam nekaj open source prstnih ALG že, ampak rezultat ni sprejemljivo na vseh.Najboljši je približno 20 FRR in FAR 30.Zanima me, ali bi nam ne kakšno pomoč?

Živjo, delam na prstni odtis ujemanja sistem.Sem naredil munitiae ekstrakcije, vendar heve niso storile ujemanje.Imam idejo, kako to storiti, in bo poskusil upload dokumentov.Prejel sem moj mbf200, vendar ga še niso poskusili.Ali mi lahko poveste kateri koli svetuje, preden bom poskušal citat sliko, saj se zdi, da je treba bit sitna.

moči u prosim povej mi, kako did u buy / vzorec MBF200?je vgrajena tako, da ga je mogoče uporabiti v PCB neposredno.?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back