problem oskrbe z električno energijo

L

lats

Guest
dragi frnzs
mi pošlje ta številka dve moči supplies.please koli lahko povem, da mi kaj je razlika med dvema in koliko napetost na izhodu ne vsak ckt zagotavlja.im hranjenje to izhodne napetosti in mikrokrmilniška 8051 skupaj z eeprom in ds1820.kakšen bo učinek bodisi na ckt.

thnx

Izgleda, da eden od tokokrogov, je poln usmernik valov in drugih usmernik pol val.Definitivno FWR je bolj energijsko učinkovit

Te škatle z oznako "230VAC" so v resnici transformatorjih, ki proizvajajo 1 x 9Vac (zgoraj) in 2 x 9Vac center-pipe (spodaj) ..
Oba vezja so polne-wave usmerniki, glej:
http://www.educatorscorner.com/media/Exp5.pdf
; both will give you 9Vpp voltage which before being delivered to 7805 voltage regulator has to be smoothed by a capacitor to produce unregulated ≈12Vdc.

Od 7805 strani ni razlike pri vseh,
tako vam bo dal 9Vpp napetost, ki je pred dostavijo 7805 regulator napetosti je treba nivelira kondenzatorja za proizvodnjo neregulirane ≈ 12Vdc.Kapacitivnost odvisna od trenutnih boste, da iz 5V proizvodnje, in če predpostavimo, da ta regulator lahko 1A izhodnega toka morate uporabljati vsaj 1000ľF kondenzator ..
S spoštovanjem,
IanP

thnx za odgovor ianp. u je dejal, "da proizvajajo 1 x 9Vac (zgoraj) in 2 x 9Vac center-pipe (spodaj)", vendar mislim zgornji je giving 18 proti ac. mi pravico in če je tako wil tem smislu. in eno stvar bolj im uporabo 1000u f cap, vendar nisem omenil, da v diagram

Zgornji prinaša 9Vpp in spodaj eno, "center pipe" konfiguracijo, zagotavlja enako -> 9Vpp, to je ..
In to je dobro slišati, da ste že vključeni 1000ľF glajenje zaporko pa še ena dobra ideja, bi bilo dodati 0.1ľF kape na obeh straneh 7805 regulatorja ..
S spoštovanjem,
IanP

thnx veliko zakaj to Ianp, vendar imam eno več dvoma, imam vmesniki 24c02 z 89c51 pull upori, kaj naj uporabim 4.7k ali 10k, na SCL in SDA linijo, bo razlika povzroča problem.should obstajajo, kondenzator na SCL in SDA skladu s tlemi, če je potem prosim predlagajte mi katero naj uporabljam.
Last edited by lats dne 10. december 2005 11:38, edited 1 v času celotnega

Če ne uporabljate PORT0 zatiči, vam ni treba jih sploh ..
Če boste to storili, bosta obe vrednosti ne dela ..
S spoštovanjem,
IanP

thnx.poglej na spodnji diagram je od AT24c02 listu.so uporabljene 5.1k upori na vratih P1, kaj naj naredim.Pravzaprav včasih eeprom manjka na pravico pravilne vrednosti, če jaz raba 10k.in ne bi smelo biti vsak kondenzator na SCL in SDA skladu s tlemi, če je potem prosim predlagajte mi katero naj uporabljam.
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

Ta digram opisuje povezavo do 7 24CXX naprav na istem SCK in SDA linije ..
Poskušajte povezati 4K7 upori, da ne bi srce, če pa se povežete samo en EEPROM za PORT1 zatiči, jaz sem precej prepričan, da ne potrebujete pullups sploh ..
Ne verjamem, da "manjka bits" vprašanje se nanaša na pullups ..
S spoštovanjem,
IanP

thnx še enkrat, potem se lahko, kaj je razlog za "missing Bits" i so preverili eeprom rutinsko in zamude so pravilno too.if u želim i lahko pošljete tudi kodo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back