problem o trenutnih ogledalo

R

rockycheng

Guest
Živjo,

Sem ugotovila, da tokovi obeh strani sedanje ogledalo (ni važno ali je to P ali N MOS) ni isto, tudi če so popolnoma enake tranzistor dimenzij.In trenutno razmerje ni enako W / L razmerje.Zato sem moral zmanjšati vrednost leve trenutnega vira dobiti pravico toka v drugo stran.Zdi se zelo čudno.Ali lahko vsakdo pomoč mi jasno?
Hvala! [/ B]

delati vi preverite VDS je enaka tudi?
VDS je tudi parameter v sedanji enačbi.

Hi skalnata,

Pls povej mi, u uporabljajo kakšne vrste trenutne ogledala?Ali je preprosto trenutne ogledalo?Jaz bi predlagal u za uporabo visoko-swing cascode trenutno ogledalo.Coz daje ua dobro obremenitev (gmro2) za dobiček

Alchen Kot je dejal, da je pomembno ohraniti VDS enak za majhne tranzistorje dolžino zaradi učinkov kanala dolžine modulacije.Torej, poskrbite, da boste to ponoviti z večjo dolžino in vidik razmerja.Zato bi bilo bolje.

Končno, enostavno trenutno ogledala niso uporabne.Torej, poskusite cascode če želite, da imajo podobne zmogljivosti na obeh straneh

Mislim, da mora biti napaka za zrcalno tok za trenutno ogledalo.

V Bipolar ali Mos proces, relativna napaka v ogledalo se izboljša s povečanjem preusmerilo izhodni tok upora.

Je to za simulacijo ali dejansko Silicon?
Če dejanski Silicon postavitev je verjetno odgovoren za izravnavo.

Dolžina modulacije je kriv, tako da boste morali narediti za povečanje cascode RDS

Ali ste poskušali dodati upor med virom in oskrbe.Treba je pomagati, da sedanje ujemanje

Razlog za to je najverjetneje zaradi različnih Vds.use konfiguracijo, ki je visok Iskopavati lahko cascode ali prepognjena cascode

Simulacija z enakimi Vds čez 2 tranzistorji.
Vi ne spoštuje katerega koli razlike v tokove

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back