problem o HFSS

Z

zfkyo

Guest
I uporabo programske opreme HFSS za simulacijo log-periodična dipol antena, ki ima 12 parov dipoles.When analying, okna sporočila šef pravi, da: [napaka] Začetna očesa, postopek mesh3d: Ne morem izterjati vse površine triangles.I Ne vem, kako rešiti ta problem, zato bom nekdo pomagal.

Imam samo pripombe na uporabo HFSS in je, da morate vaš strukturo čim bolj enostavni.
če menite, da je vse in da zapletena struktura, da bo potrebno več časa in tudi vaš računalnik potrebujejo več RAM-a.

S spoštovanjem

Mislim, da (kot je rekel mreza1355), ki ste jih naredili vaše strukturo precej zapleteno, in boste morda celo ustvarili nekaj sekajo 3D objektov.poskusite združiti njihovo uporabo boolean \ združila.

Mislim, da ta pojavila napaka med ustvarjanjem 3d očesa, ki se uporabljajo pri reševanju anteno.zato menim, da je predvsem zaradi nekaterih napake pri oblikovanju strukture.

Hve sem imel isto napako, in preden sem se potrudil "združiti funkcijo in ki ga je določila nekatere stvari, vendar v nekaterih primerih Istill got isto zmota. Sem stopila v stik tehnično podporo, preden o tem vprašanju, in je omenil, da me za spremembo prilagodljivi freq . vašemu resonančne frekvence. Ta fiksna moj problem s to napako. Moral sem lep zvok prilagodljivo frekvenco.

živjo,

glejte naslednji post: in moj odgovor

ftopic120694.html

upanje to pomaga

zfkyo wrote:

I uporabo programske opreme HFSS za simulacijo log-periodična dipol antena, ki ima 12 parov dipoles.When analying, okna sporočila šef pravi, da: [napaka] Začetna očesa, postopek mesh3d: Ne morem izterjati vse površine triangles.I Ne vem, kako rešiti ta problem, zato bom nekdo pomagal.

Spoznal sem podobne težave pred tem, in jaz rešiti to skozi te načine:
1 vaš Antena je širokopasovni antena, tako da za rešitev frekvence, je bolje izbrati sredi frekvenco frekvenčnega pasu
2 za diogue: rešitev setup, za tab "napredne", označite "nik nižje rešitev, da bi" in spremenite ciljno na približno 0,1
3 priporočamo, da dodate RAM za IG

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back