H
haircream
Guest
Hi guys, delam pod nalogo v Uni. Moram oblikovanje sod menjalnik (4X4). Sem naredil vezje in zdaj sem poskusil, da pripravi postavitev in srečal nekaj čudno problem. BTW: Jaz sem z uporabo IC postajo na RedHat. Za tvojo informacijo, hkrati pa se opirati postavitev lahko uveljavlja logika (krog) in ga poleg postavitev boš pripravi, da imajo boljši pogled. Če kliknete na katerega od žic bo, bloki (komponente, kot MOS), ki je povezovala ga je treba izpostaviti in je rumeno črto, ki jih povezuje kot vodilo. Sedaj, ko moram tla NMOS i uporabi za izgradnjo transformator sem ugotovil, da nobeden od bloka, je poudarjeno (primer NMOS - 1 rdeča poli v sredini in 2 metal 1 na mestu), vendar pa je rumena povezuje MOS - od poly do poly toda nič se poudaril. Torej, kako naj jaz tla? Ker so skoraj vsi poli priključen na nekaj drugega, in sicer: vhod ali izhod. Kako bi se vse žice kratkega naravnost v tla? to dosnt smiselno in zato jaz vekanje mimo LVS. Upam, da fantje razumeli, kaj sem poskušal povedati in prosim pomagajte mi>