pripomoglo k jasni napaki

P

praveen_palaparthi

Guest
Živjo jaz sem uporabo hitech c prevajalnik za PIC 16F886 kontrolorja se dajejo sporočila o napaki, kot jeplease tell what to do.

čip "16F886" niso prisotni v chipinfo datoteke "C: \ Program Files \ HI-TECH Software \ PICC \ 9,50 \ dat \ picc.ini"
prosim povejte, kaj naj naredim.

The Micro Pic16F88X so precej nova in vaše sestavljač morajo predhodno datumu njih.
Če pogledaš v "\ PICC \ dat \" mapo, boste videli datoteko imenovano "picc.ini".
To je le besedilna datoteka, ki opisuje vrsto jedra in spomina giblje od Micro.
Priloženo je besedilo, ki vsebuje datoteko specs za Pic16f88x serije.
Preprosto kopirajte in prilepite v vašo picc.ini datoteko in jo shranite.

Sir i soočila s speci za 16f886 na config.inn datoteke in uporabi, vendar prihaja do napak, se kot undefined parameter v FLASH_READ. Gostilno datoteke pomagajte mi kaj naj naredim.

V FLASH_READ je samo zastava bi sestavljač veš, da je mikro lahko branje / pisanje, ki mu lastno flash pomnilnik program.
Pripeto je header file za Pic16f88x Micro in "pic.h" Datoteka, ki vsebuje to.
Naredite varnostno kopijo vaše "pic.h" datoteko shranite ta 'pic.h "in" pic16f887.h "na
"\ PICC \ vključuje \" directory.
The "pic.h" datoteka bo opredelila FLASH_READ in "pic16f887.h" bo opredelila registrov za vašo napravo.
To naj bi nato zbere ok.

Moral bi imeti nobenih težav s tem, da prevajalnik je isti, ti si samo opredeljuje več varianta naprav.

Če vse ostalo odpove, lahko saftely zbrisati flash glasi napišite vrstic iz "picc.ini" datoteko, razen seveda, ki ga želite brati in pisati, da program flash pomnilnik od znotraj vašega programa?
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

Sir sem naredil napako, vendar je, kot da prihaja ... undefined FLASH_WRITE všeč .... kaj naj naredim i celo izbrisal Atributi FLASH_WRITE ampak _o možnost manjka napaka prihaja.

Izpolni vašem programu post v celoti zgraditi izhodno okno tukaj.
Bomo poskušali ugotoviti napake.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back