Prikaži DDR SDRAM podatkov o LED (XUPV2P)

B

BlackOps

Guest
V tej fazi zdaj, jaz sem trenutno pisanje / branje iz DDR SDRAM.

i so tudi dodano lastnih perifernih za LED.To bo ena periferne bajt podatkov iz DDR SDRAM.in na podlagi njene vrednosti se bodo preusmerile posebnih LED Vključeno ali Izključeno.

i je bilo navajanje na vaš primer Dodajanje VHDL modela za Periferna, iz Ur spletni strani.o množitelja ...

Ur množitelja traja 2 vrednosti pomnoži z njimi in shranjuje rezultat readFIFO.

ampak moja obrobna, bodo vrednosti iz DDR, primerjati, nato zavijete na posebne LED.(preden sem uspela samo pisno podatkov za DDR in branja je UART)

i so organizirali vse, vendar v zadnji fazi, ko sem ustvarila bitni ...dobim napake:

Koda:

NAPAKA: NgdBuild: 755 - "system.ucf" Line 302: Ni mogoče najti neto (e) "LED_0" v

modela. Za zatiranje te napake navesti pravilno ime, neto ali odstranite

omejitev. V "Dovoli Neizravnane LOC Omejitve" ISE premoženja je lahko tudi

sklop (-aul stikalo za ukazno vrstico uporabniki).

NAPAKA: NgdBuild: 755 - "system.ucf" Line 303: Ni mogoče najti neto (e) "LED_1" v

NAPAKA: NgdBuild: 755 - "system.ucf" Line 304: Ni mogoče najti neto (e) "LED_2" v

NAPAKA: NgdBuild: 755 - "system.ucf" Line 305: Ni mogoče najti neto (e) "LED_3" v

NAPAKA: Parsers: 11 - Doživeli neprepoznan omejitev, medtem ko pri razčlenjevanju.

NAPAKA: NgdBuild: 19 - najdenih napak, medtem ko omejitev pri razčlenjevanju datoteke "system.ucf".

W natłoku codziennych spraw łatwo zapomnieć o kwestiach związanych z naszym bezpieczeństwem. Ślepe klikanie "dalej" czy "póżniej" może obrócić się przeciwko nam. O tym, że regularne aktualizacje to podstawa, przypomina firma ESET.

Read more...

je bila nekaj časa, odkar sem poskušala, da moja logika v EDK tako ne spomnite, kaj je treba storiti za doseganje, vendar sem te Tutorial iz Xilinx bi pomagala
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

Mislim, da v bistvu morate manualy posodobite svoj ucf datoteke in dodati tam ustrezne mreže

no, problem je, da sem naredil update mojega UCF in DODANO ročno moje mreže ...je stil daje teh napak ....

kakšno idejo?Dodano po 6 minutah:Firefox, u hvala za pomoč, jaz
didnt določiti problem, vendar ur dokumenti so v pomoč!zdaj, lahko prosim u post tukaj za LAB1 in LAB2?in drugih Labs?hvala vnaprej!

ta laboratorij sem našel na Googlu, vendar pa lahko dobite celo seveda le s prijavo na Xilinx University programa, seveda, da je prost

Mogoče bi se moral opredeliti druge 4 signalov LED_0, LED_1, LED_2, LED_3 takole:
signal LED_0: std_logic;
signal LED_1: std_logic;
signal LED_2: std_logic;
signal LED_3: std_logic;
nato uporabi teh 4 signalov, da to pristanišče na zemljevidu.

Ryan

Ta napaka nastane med PAR fazi.Glavni vzrok je coz u pristanišče prijavljene te LED signali kot zunanje povezave na Microblaze sistema.Če želite to narediti ... potem, ko ste dodani vaš uporabniški logika ...kliknite na ( ) znak na podlagi vašega IP modul in povezavo PLB / OPB avtobus za eno pristanišče vaše logike.Naslednje, preklopite na jeziček PRISTANIŠČ v EDK in kliknite na gumb ( ) znak poleg vašega IP logiko in jo razširite.Tukaj boste našli povezave, brez imena za vaš temeljni logiki.Poskrbite, da izberete vsak NET želite povezati z zunanjimi LED in izberite Make Zunanje povezave iz padajočega seznama.

Ko to naredite .. EDK bo samodejno dodelijo neto ime za svoj signal.Zdaj ...update neto ime v UCF datoteke z uporabo teh neto imena.Nato ponovno .. to naj bi rešilo problem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back