Pretok vode meter za domače.

O

omits

Guest
Želim, alarm, če imam vodo pušča. Videl sem merilniki pretoka vode, vendar so drage. Zdi se, da dve vrsti, ultrazvoka in neposreden pretok (povezovanje v seriji). Ali kdo ve za projekt DIY za to ali cenejše naprave?

Si lahko zamislite uporovnih mentod preveč vode, kjer je treba prevodne .... in vstavite palice ali žice .... morate storiti nekaj poskusov in dobiš empirične odnosu, kjer telefon vstavite drugo žico s plavajočimi vrste žogo uporabe na površinske vode in dajejo napetosti do konca začetku žice / palice, ki ste r vstavi v vodo ..... Good Luck

tukaj imate poceni meter vodnega toka: [url = http://www.elv.de/output/controller.aspx?cid=74&detail=10&detail2=5933] Digmesa Merilnik pretoka FHKSC, Durchflussmessgerät | ELV-Elektronik [/url] ali tale bolj natančno: FHK | ELV-Elektronik [/url] in komplet za priključek: DFM 100 Bausatz inkl. Frontplatte | ELV-Elektronik [/url] (komplet ne vsebuje senzor) zadeva,

Če priložite mikrofon, da cev le dolvodno od prekinitve (kot so odprti stop-****) potem bo voda se burno, ko teče, zato bi morali imeti možnost, da "poslušati", da jo. Seveda vas bo uporabljajmo izraza, ki jih zvok, ko se voda teče od za pravi namen. Pravilna merilniki pretoka uporabite malo turbine, ki vrti ali uporaba Dopplerjevega pojava na ultrazvočnih valovih za ugotavljanje, ali je voda premika. Frank

Kako majhen "pušča" Želite odkriti? Kaplja pipa? ... Krekinga, pipe? ... Zdrobljen pralni stroj cev ?..???? Ken

Zdravo, fantje! na voda pušča sem odpi plovno stikalo z openpicus flyport, ki mi pošilja e-pošto in to je v redu, nimam nobenih težav z njim.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back