preprosto vodil matričnih z 8 * 8

I

imranshouket

Guest
Hi Guys, jaz sem poskušal narediti 8x32 matrike z uporabo priložene shematično, kot sem jaz z uporabo suite proton razvoj, sem dobili zmedeni o tem, kako napisati kodo za to. Prosim, če bi some1 c shematski in napišite zame preprosto kodo, ki bi lahko aktivira vse coloums ali vrstic. PS priloženi shematski ni moj osebni shematični, sem ga dobil na nekaterih forum. [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 3 ure 49 minut: [/color] [/size] Hej, fantje, vas prosimo, da tukaj any1 pomoč

Nisem pisanje kode za vas, vendar vam lahko povem, kako to deluje, potem lahko pišete kode sami. Port, (RA zatiči) je stolpec naslovov, Port B (RB zatiči) vrstica podatkov. Moraš izdelati pisave informacije sami, nato postavimo naslov kolone na RA in podatke za LED v tem stolpcu na RB. Na primer, če vam bo vse RA nožice majhno vas naslov fiirst kolone in če si dal 0x55 na RB nožice bi dobili nadomestnega LED diode na tem stolpcu, da zasveti. 0x55 je 01010101 v binarni in kjer je '1 'v številu, bo ustrezno LED luči. Brian. [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 4 ure 50 minut: [/color] [/size] Bodite pozorni, da poskrbite, da vaš LED lahko zdrži 5V v nasprotni smeri. V tej design, polariteta obrne, ko LED ne sveti. Brian.

To ni dober design, 1 / 32 dolžnost bo LED izjemno dim.

Hej, hvala za info, ja LED ne sveti dim, če uporabim ULN2803 bi to bila dobra ideja.

fantje lahko any1 me predlagati ali priskrbeti se mi s povezavo na boljše zasnove, kjer bi lahko dobim diode prižgal bolj svetlejše.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back