preoblikovanja antena

C

cybcad

Guest
jaz bom, da raziskave na področju preoblikovanja anteno, vendar ne vem, kateri predel preoblikovanja Antena je dragocen, moči nekateri izročiti mi nekaj nasvetov?hvalaDodano po 11 minutah:hočem vedeti, če so nove raziskave na področju preoblikovanja antene, kjer lahko naredim študijo o njem, in če imajo dobre metode za analizo preoblikovanja antene?

Hi lahko gledate 8 poglavja v knjigi,

RF MEMS in njihovih aplikacij, ki jih Vijay K. Varadan KJ Vinoy KA Jose

Na voljo je na krovu nekaterih kam.

Vsekakor sem občutek, da si lahko ogledate na Antene za določeno programsko opremo radijski aparati.To je dobro raziskovalnega prostora.

svarun -

Hi svarun:

Citat:

Hi lahko gledate 8 poglavja v knjigi,RF MEMS in njihovih aplikacij, ki jih Vijay K. Varadan KJ Vinoy KA JoseNa voljo je na krovu nekaterih kam.Vsekakor sem občutek, da si lahko ogledate na Antene za določeno programsko opremo radijski aparati.
To je dobro raziskovalnega prostora.svarun -

Programska oprema je opredeljena radio nadomešča vse vaše trenutne naprave, ki potrebujejo različne razrede in opreme za vsak namen.Zdaj imate mobilni telefon, brezžični telefon, PDA, GPS itd, vsaka pa zahteva drugačno slušalko in vsak, ki delajo v svojem pasu za svoj nabor protokolov.Ideja je, da vse te nadomestiti z eno enoto povezano s programsko opremo za nadzor selectingthe ustrezne frekvence in protokol.Za ta širok pas antene / RF so spredaj konča zahteva kot boste delali z reči 800 MHz do 2,5 GHz ali celo dlje.Preoblikovanja antene gotovo lahko obetavni kandidati za te aplikacije širok pas.Obstaja veliko knjig v tem forumu na SDR (Software Opredeljen Radios).Lahko jih pogledati z iskanjem v E-knjige Upload / Download oddelku.

svarun -

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back