prenosnik ugasne po 3 sekundah

P

princevicky

Guest
halo gospod Golani kako you.I imajo problem z mojim hp DV 6 laptop, ko sem ga vklopite ugasne v 3 sekundah začne utripati vse lučke fan tudi delo za nekaj časa kot leta bo za začetek, potem pa po 3 sekundah ugasne svoje . lahko prosim, pomagaj mi v zvezi s tem .. kaj pa je to problem, ravno sem se potrudil cmos baterijo nov polnilnik nove baterije vse, ampak še vedno bo njena isti anyhelp ali namig o težavi se hghly appriciated Najlepša hvala

Sliši se, kot da je neuspešna samopreizkusu ob vklopu (POST). Ali pa morda eden od perifernih naprav pripravlja preveč moči. Odklopite vse zunanje naprave. Če se boste držali težave lahko na koncu morali prekiniti nekaj notranjih elementov. Tako kot modem, omrežna kartica, brezžično kartico, in odstraniti vse, ampak 1 RAM čip. Tako kot je pri ustanavljanju podjetij, lahko s pritiskom na desno tipko, da se odpre nastavitve BIOS-a? Bodite pozorni na stvari, kot so spomin testiranje RAM, itd slab spomin IC lahko ustavi zagon. Ne vem, če so vsi računalniki prikazujejo napredovanje med preskušanjem RAM. Morda bi pomagalo, da so to no, v primeru, lahko opazite kaj videti narobe. Lahko pa poskusite izklopiti RAM testiranje. Če trdi disk slab, potem bo verjetno več časa iti z preden boste videli sporočilo o napaki na disk. Razmislite začenši s CD-ja.

hi g Golani, kako se you.I imajo problem z mojim hp DV 6 laptop, ko sem ga vklopite ga ugasne v 3 sekundah začne utripati vse lučke fan tudi delo za nekaj časa, tako kot njegov začetek, vendar bo potem po 3 sekunde svojo gre off.can mi lahko pomagate pri tej zadevi .. kaj pa je to problem, ravno sem se potrudil cmos baterijo nov polnilnik nove baterije vse, ampak še vedno bo njena isti anyhelp ali namig o težavi se hghly appriciated Najlepša hvala [ / QUOTE] Zdravo mr. Princ nisem golani vendar vam svetujem, da tega problema je, VGA čip problem, tako da če imate BGA stroj reball g MCH, če ne nanaša na nobeno exprince dont tecnicien igrajo z vašo dobro prenosnik

Imam problem z mojim hp DV 6 laptop, ko sem ga vklopite ugasne v 3 sekundah vse lučke utripati ventilator deluje tudi za nekaj časa kot leta bo za začetek, potem pa po 3 sekundah ugasne svoje . lahko prosim, pomagaj mi v zvezi s tem .. kaj pa je to problem, ravno sem se potrudil cmos baterijo nov polnilnik nove baterije vse, ampak še vedno je njen isto anyhelp ali namig o problemu hghly appriciated
sem doživela podoben problem z HP dv6000 po prihodu vožnjo po več mesecih od HP enota na koncu ni vse skupaj. Izkazalo se je, da je znana težava z matično ploščo in me HP zamudo pri sprejemanju ukrepov, dokler je garancija potekla. Lahko bi vedno pridružijo skupinski tožbi proti HP. [URL = "http://www.sfmslaw.com/class-action-lawsuits/cases.php?id=300"] HP Pavilion Prenosniki - skupinsko tožbo proti Hewlett Packard [/url] Zdaj sem le kupiti Toshiba prenosniki in niso imeli eno vprašanje s katerim koli prenosnih računalnikov Toshiba sem kupila. BigDog

Pozdravljeni gospod princevicky mislim, da je sestavni del kratkega v vaš prenosnik. če imajo nekaj znanja o popravilu, nato procced za preverjanje primanjkljaj v laptop. drugače se obrnite na servisni center ali čipa tehnika ravni popravilo. Hvala.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back