[Premaknjeno] RF transreciver območje in detectiio

H

heena123

Guest
Živjo, jaz sem delal na projektu. Želim, da se uporabljajo RF oddajnik za dolgo časa prenosa signala. Želim, da prenese več kot 1 km. Našel sem veliko Rf oddajnik za TI, Microchip in druge izdelavo. So uporabo ISM pasove drugi frekvenci (900MHz, 433 MHz itd) Prosim, dajte mi nekaj napotkov o tem. Hvala, spoštovanjem, Heena Kalgude.

ni določil frekvenco, ki jih potrebujete. za prenos v razponu od 1km boste morali uporabiti PA katere je treba črpanja> 43dBm. ne tranceiver RF more dati, da je veliko moči izhoda. zato uporabite tudi PA. preveri pri analognih naprav, Maxim, RFMD itd

Morate ugotoviti, ali je antena vsesmerna ali sektor ali krožnik. Recimo v mikrovalovni pečici od točke do točke z visoko Dobitek antene, lahko moč Pa, ki 10 dBm. Torej bi morali narediti svojo povezavo proračun.

pravilo v tem, da nižje frekvence, ki je običajno več lahko dobite območje. boste morali iti skozi občutljivosti / link analizo proračuna in določiti, kar je minimalna moč, kar potrebujete na sprejemniku. Če potrebujete zunanjo PAS, komercialno boste našli nekaj rešitev iz RFMD / Avago dali približno 30 dBm. Lahko pa tudi razmišljati o izboljšanju povezave z eno zunanjo LNA; čipov, ki integriranega LNA je včasih nimajo najboljšega NF. Cheers

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back