C
ctownsend
Guest
I zgradili standalone ISP programer za AT89S51/52 naprav, ki uporabljajo druge 89S51 in eeprom 24LC256 za shranjevanje hex datoteko, ki se programirana.
Hex datoteke in shematski je vključena.Hex file bi moral delovati na večini 8051 naprav, ki si sledijo v pinout shematično.Koda je pod 2K, tako bo tudi delo v 89C2051/89S2051.(da ne bo bolelo, da uporabi dva pullup uporov 4.7k na p1.0 in p1.1 če uporabljate 89C2051 za programer)
Pravkar si naložite datoteko z eeprom terminal program, nastavite konfiguracijo, nato pa lahko program at89S naprave z oznako shranjenih v eeprom brez računalnika.Ne pozabite, ni pretoka nadzor pri nalaganju hex datoteke, zato morate počasi podatkov, ki so za najmanj 100ms zamudo v vsako vrstico, tako podatki ne bodo izgubljeni.Večina terminal programov bo to.Jaz raba terminal iz Windows 3.1, se mi zdi, da je najboljši brez napak (bolje kot hyperterminal)
Imam šele preizkušen programer na 89S51 in 89S52.Imam ne preizkušen na novejših napravah 89S2051, vendar pričakujem, da bo delovala samo isto.
Prosimo, preberite navodila.Jaz preizkušen to programerja in deluje dobro.
Samo videti zakaj nekatere povratne informacije ali kako izboljšati.Vsak nasvet bi bil dobrodošel.
Srečno
Edit 2. december 2007: sem naredil nekaj sprememb in Naložil sem izvorno kodo.
V tej različici prihajajoče datoteke hex se preveri za veljavno line checksum.
Prihodnje velikost datoteke se preveri tudi (ne več kot 8K file).
Upam, da nekoga lahko "izberite mi je pomagal", če uporabite to kodo.
Slike so vključeni tudi v tej datoteki.
Srečno
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge
Hex datoteke in shematski je vključena.Hex file bi moral delovati na večini 8051 naprav, ki si sledijo v pinout shematično.Koda je pod 2K, tako bo tudi delo v 89C2051/89S2051.(da ne bo bolelo, da uporabi dva pullup uporov 4.7k na p1.0 in p1.1 če uporabljate 89C2051 za programer)
Pravkar si naložite datoteko z eeprom terminal program, nastavite konfiguracijo, nato pa lahko program at89S naprave z oznako shranjenih v eeprom brez računalnika.Ne pozabite, ni pretoka nadzor pri nalaganju hex datoteke, zato morate počasi podatkov, ki so za najmanj 100ms zamudo v vsako vrstico, tako podatki ne bodo izgubljeni.Večina terminal programov bo to.Jaz raba terminal iz Windows 3.1, se mi zdi, da je najboljši brez napak (bolje kot hyperterminal)
Imam šele preizkušen programer na 89S51 in 89S52.Imam ne preizkušen na novejših napravah 89S2051, vendar pričakujem, da bo delovala samo isto.
Prosimo, preberite navodila.Jaz preizkušen to programerja in deluje dobro.
Samo videti zakaj nekatere povratne informacije ali kako izboljšati.Vsak nasvet bi bil dobrodošel.
Srečno
Edit 2. december 2007: sem naredil nekaj sprememb in Naložil sem izvorno kodo.
V tej različici prihajajoče datoteke hex se preveri za veljavno line checksum.
Prihodnje velikost datoteke se preveri tudi (ne več kot 8K file).
Upam, da nekoga lahko "izberite mi je pomagal", če uporabite to kodo.
Slike so vključeni tudi v tej datoteki.
Srečno
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge