Predosjećaj simulacijo vprašanje???

X

xiongshoufen

Guest
kdorkoli povej mi, kako to storiti več kotov v Predosjećaj simulator vmesnik enkrat, najlepša hvala !!!!!

isnot da. spreminjajo dela? Predosjećaj lahko preberete HSPICE netlist, če izberete to fuction

Hi, Cadence Analog Umetnik je opcija "Corners" za vogal analizo. Deluje kot bolj zapletena parametrično analizo. Morate defind pot za vaše kotiček modelov in vodijo Corners Analysis. Kot rezultat boste dobili niz krivulj za različne kotičke. Open "Analog Design okolje" okno, izberite "Orodja", "Corners" in dobil "Corners Analysis" okno. B / rgds

[Quote = xiongshoufen] kdorkoli povej mi, kako to storiti več kotov v Predosjećaj simulator vmesnik enkrat, najlepša hvala !!!!![/] quote Hočem vedeti, kje se lahko uporabi "corner"?

to je tudi glede SpectreS. Hočem vedeti, ali je Monte Carlo analiza mogoča SpectreS? Hvala vnaprej. - Srivats

Oba Monte Carlo in Kotiček za analizo je mogoče v Spectre, če imate artist_statistics licenco. Analog Design okolje okna bodo imeli možnosti za analizo Corner in Monte Carlo simulacija, v meni »Orodja«. V analizi kotu, morate nastaviti pot do svojega tech datoteke PDK (Process Development Kit), ki vsebuje vse vaše model datotek. Spectre bo takoj razumel, vogali so prisotne v vašem model datoteke in vam bo dala teh področjih. Morate nastaviti temperaturo vsakem vogalu in posebnih parcel simulacijo, če zahtevani. Set druge analize, kot običajno v oknu ADE in simulacijo. V Monte Carlo, morate givethe pot do svojega Monte procesa datoteke Caro in nastavite število prog in tudi nastavite možnosti za obdelavo dimnikar sam ali postopka skupaj s temperaturo. Rezultati Monte Carlo in Kotiček za analizo lahko razumeli tudi kot histogrami. - Radigital

ADE -> orodja -> Corner, nato pa obremenitev PCF datoteke in dodajte meritve..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back