Prednost uporabe različnih Sinteza Tools?

S

Suresh R

Guest
Iam s tremi sintezo orodja za mojo kodo.
-Xilinx XST, Leonardo Spectrum in Synplify pro.
za vsako posebno kodo, nekateri kažejo napako ali opozorilo, medtem ko drugi lahko sintetizirajo.
Samo ugotovitev, da sem dobil od uporabe več sinteze orodje, ugotovitev, ki orodje uporablja minimalne strojne opreme.
Moči jaz vem vse druge stvari (prednosti), ki bi lahko i učijo z več sintezo orodje.

Glede na
Suresh.

Ponavadi sem uporabo XST samo da bi dobili prostor in Timing poročil o mojih FPGA, potem sem uporablja Precision za sintetiziranje celovitega načrtovanja pred njegovo izvedbo na FPGA.Vem, da so roki se bodo razlikovali območju in zaradi optimizacije Precision vendar XST mi bo dal najslabši

Različne sintetizatorji imajo različne prednosti in slabosti.Bodite prepričani, da se glasi poglavje v vaši uporabniški priročnik sintetizator, ki pojasnjuje, kako pisati HDL, ki izkorišča strojne in programske opreme optimizacije.Za ISE, je to "HDL tehnik kodiranja" v poglavju "XST User Guide".

z uporabo Sinteza orodij je moč optimalno območje čas, in tudi moč

Hvala.Mislim, da je treba iti skozi priročniku Sinteza.

Ali je primerno, da obvladuje eno sintezo orodje ali pa zahteva več kot eno, ko vse v industriji?kar bi bilo sintezo orodje prednost najbolj?

delam usposabljanje v VLSI zdaj.

Glede na ...Doda 29 minut:in v zvezi z optimizacijo v zvezi s površino, čas in moči ...

morem vedeti, kako bi lahko kodo prilagoditi glede na površino, čas in (ali) moč ...

- So ti optimizacija doseči based na različnih tehnik kodiranja (če je tako mislim, da bi bilo na navodilo za uporabo sinteze) "ali" je bilo doseženo na kak drug način, da bi bilo treba storiti, ko creating a "bit" datoteke?

Opomba: imam preveri izhodne nekaj preprostih kodo, ki uporablja spartan2 kit.ampak i Ulegnuće izvede vse potrebne optimizacije omejitve pri ustvarjanju "bit" datoteko.

lahko dobim nekaj informacij o tem.

glede ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back