predlog o magistrskega dela

M

mamu_s

Guest
helo ... I skobljanje, da nadaljuje svoj mojster za digitalne ic design .. lahko anyboard kažejo dober naslov za za oblikovanje ..? hvala za vas čas

kako približno nekaj umetnih inteligentni čip? Upam, da to pomaga.

Magistrskega dela je odvisna od vaše interst in učitelja, naj ga podprejo. Poglej za delo, ki ga lahko dobite delo enostavno. Če ste intersted opravljati magistra na istem območju, poglej za raziskovalne teme, kot so, intgerity Signal, projektiranje nizkih moči, metode stiskanja slike in ipd Trenutno Nano znanosti v VLSI narašča. Tovrstne raziskave podpira univerzi Tokyo ali ameriških univerz .. Torej, osredotočiti na magistrskega dela z vašimi cilji in prihodnje delo. Moji predlogi za magistrskega dela (Če iščete zaposlitev po MS) so, New algoritmov z uporabo HDL in izkaže v FPGA. Območja, vsako stvar, ki jih zajema Kriptografija, Video domene ali Networking so koristne, da bi dobili službo zlahka. Najdi podjetja, ki vam lahko pomaga v diplomskega dela. Njihova interst je prav tako treba upoštevati v vaše delo. Best of Luck .. S spoštovanjem, Sam

hvala .... sam res mi pomagali ... pravzaprav nisem dober v oblikovanju postavitve. Lahko sem samo osredotočiti na HDL in konča z dokazano z FPGA? lahko kdo dal idejo?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back