predlagam knjigo za digitalno elektroniko

E

esha

Guest
lahko nekdo mi predlagamo dobre knjige, da začnete z za digitalno elektroniko. po možnosti je treba jasno razložiti knjigo Boolova algebra, vrata, flipflops in digitalnih vezij. če je mogoče, prosimo tudi to, da povezav za nalaganje knjig. hvala vnaprej.

Kot dober začetek, si lahko preberete "digitalni temelje", ki jih Floyd, pokriva bistveno osnov digitalnih vezij. Potem si lahko preberete "digitalni integriranih vezij: oblikovanje perspektive", ki ga Rabaey, ki jih pokriva CMOS digitalna vezja oblikovanje in različne digitalne ICs vprašanj.

tudi knjige, ki jih Moris Mano je dobro sprejeta povsod in malo več ebooks so avialiable tukaj na forumu "Fundamentals of Design Logic", ki ga Charles Roth "Uvod v dizajn Logic" upanje u našli enega od teh lažje one

Pozabila sem naslov, ampak to je zelo dobro knjigo, za tisto, kar potrebujete''TOCCI''

Načela Digital Electronics in aplikacije, ki jih Malvino je tudi dobra

V mojem stališča, je Digital disign Moris z mano najbolj primeren za beginers. Ob masterd Mano lahko nato iti na bolj naprednih knjig.

Digital design by Moris mano je najbolje čim več ppl povedal ..

Uvod v Digital Electronics - Theodore F. Bogart lahko najdete Digital Design by Morris Mano iz te povezave http://www.edaboard.com/ftopic203938.html Digital Design, ki ga je napisal Morris Mano h ** p: / / ee.sharif.edu / ~ logic_circuits_t/ebooks/mano/02% 20Contents.pdf h ** p: / / ee.sharif.edu / ~ logic_circuits_t/ebooks/mano/03% 20Preface.pdf h ** p: / / ee.sharif.edu / ~ logic_circuits_t/ebooks/mano/04% 20C01.pdf h ** p: / / ee.sharif.edu / ~ logic_circuits_t/ebooks/mano/04% 20C02.pdf h ** p: / / ee.sharif.edu / ~ logic_circuits_t/ebooks/mano/04% 20C03.pdf h ** p: / / ee.sharif.edu / ~ logic_circuits_t/ebooks/mano/04% 20C04.pdf h ** p: / / ee.sharif.edu / ~ logic_circuits_t/ebooks/mano/04% 20C05.pdf h ** p: / / ee.sharif.edu / ~ logic_circuits_t/ebooks/mano/04% 20C06.pdf h ** p: / / ee.sharif.edu / ~ logic_circuits_t/ebooks/mano/04% 20C07.pdf h ** p: / / ee.sharif.edu / ~ logic_circuits_t/ebooks/mano/04% 20C08.pdf h ** p: / / ee.sharif.edu / ~ logic_circuits_t/ebooks/mano/04% 20C09.pdf h ** p: / / ee.sharif.edu / ~ logic_circuits_t/ebooks/mano/04% 20C10.pdf h ** p: / / ee.sharif.edu / ~ logic_circuits_t/ebooks/mano/04% 20C11.pdf h ** p: / / ee.sharif.edu / ~ logic_circuits_t/ebooks/mano/04% 20C12.pdf h ** p: / / ee.sharif.edu / ~ logic_circuits_t/ebooks/mano/06% 20Index.pdf

v skladu z me najboljša knjiga za digitalne elektronike je Digtal načela sistemov in aplikacij, ki jih tocci in widdmer

poskusite tudi Engineering Digital Design: Revidirana Second Edition Z Tinder Richard F.

poskusite to: "CMOS digitalna elektronika" z Yusuf leblebici

Študija 1 - "Morris Mano" 2 - "Thomas Floyd" 3 - "Ken Martin"

knjige u naj foolow so Digital knjige RP Jain 2) Morrismano 3) Charles Roth

Tocci in Widdmer & Floyd Thomas je najbolje, vendar sem tiskani obliki ni mehka kopija

Mislim, da Moris mano je najboljša knjiga, da začnete z

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back