Predlagajte mi preproste projekte na področju vgrajenih sistemov

J

jitu_3022

Guest
plz lahko vsakdo predlaga mi preprosto projekte o vgrajenih sistemov.

Kaj razumete pod vgrajenih sistemov? vgrajeni sistemi z FPGA, mikrokrmilniki, PC/104, ... ?

Živjo, lahko Mikrokrmilniki se uporabljajo od preprostih aplikacij, kot so tipala za zelo zapletene stvari. če u se sklicujejo na diplomske projektu, u lahko poskusite te stvari: 1. Selitev LCD / LED zaslon z 8051 2. Intellegent parkirišče sistem. Sistem omogoča avtentikacijo uporabnikov s pomočjo preprostega gesla mehanizem. Celoten sistem je razvil okoli 8051 mikrokrmilniška in označen v tekočem jeziku. in še veliko več stvari u bolje rešiti na področjih, ki so v interesu ur.

Lahko graditi koračni motor krmilnik ali krmilnik servo motorja.

Lahko naredite vremensko senzor kot dež meter ali sistema za merjenje temperature. Ali pa bi majhen robot, kot je vozilo, ki zaznavajo predmete in sprejme potrebne odločitve. Možnosti so neskončne .. Vse je odvisno od tega, kaj želite storiti na prvem mestu in vaših virov.

Lahko poskusite tako preprost en sistem kanalov datalogger .. lahko za merjenje dežja / vlažnosti za purticular čas

prosim predlagajte mi projekt in tez temo za MTECH v panogi VLSI .... [Size = 2] [color = # 999999] Added po 3 minutah: [/color] [/size] v 60 dneh želim, da zaključi svojo tezo delo, zato vas prosimo predlagamo mi temo na VLSI / vgrajeni podružnico .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back