pravokotne spiralne antene

E

emoz

Guest
Moči nekateri prosim pomoč mi pri oblikovanju enim krakom pravokotne spiralne antene v HFSS? Moja teza je približno enim krakom preoblikovanja pravokotne spiralne antene projektiranja z MEMS switches.But ne vem, kako je dolžina spirale učinkov frekvenco.

Hvala

emoz wrote:

Moči nekateri prosim pomoč mi pri oblikovanju enim krakom pravokotne spiralne antene v HFSS? Moja teza je približno enim krakom preoblikovanja pravokotne spiralne antene projektiranja z MEMS switches.But ne vem, kako je dolžina spirale učinkov frekvenco.Hvala

vas prosimo, da delujejo podatki o pogostosti in drugi parameter iz spirale pravokotne patch antena.
Prav tako lahko uporabljate s programsko opremo za simuliranje ie3d pravokotne spiralne antene.
morem dati posledica spiralne za vašo ie3d s programsko opremo. [/ quote]

Antena mora delati na 900MHz, 1800MHz, 2,4 GHz in 3,5 GHz.I sem narediti eno brez calculating.This ena deluje na 1800 MHz.But Ne vem, če moram dal MEMS stikala in sprememb delovne frekvence za kar sem hotel.
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

jaz sem početje preoblikovanja anteno, ampak jaz tudi ne vem, kako postaviti stikalo, in don'n vedo, kako simulacijo antene razmišljanje o stikalo

Spiralne antene so navadno misel kot zelo širokopasovnih povezav.Valovno dolžino ali dve okrog oboda je običajno, če imate na voljo prostor.

HFSS je dobra izbira za modeliranje in jaz bi se nagibam k modelu MEMS stikalo kot prelom v spiralo.

Zanima me, kakšna je vaša zamisel o uravnavanja je približno tako Antena je že Širokopasovni.

Ti bi lahko našli Corzine in Mosko koristna referenca za stvari spiralo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back