Pravokotne dielektrični resonančnega Antena uporabo CPW krmi

P

pappumaity

Guest
Jaz sem študent poskuša simulirati pravokotne dielektričnimi Resonančni antene uporabo CPW krme metodo na hfss ampak ne moremo ugotoviti, kako dodeliti robni pogoji, pogoji, sevanje, sevanje airbox ... itd
itd .. i donno kaj ..... ... PLZ pomoč mi gospod ......

Če je kdorkoli, ki ve to dobro ali slabo vry PLZ help me ........
moj email ID .............. pappumaity (at) yahoo.co.in

rabim knjige tudi -------------
PLZ mi mehko izvod te knjige ......

Dielektrični rezonator Antena Handbook (Artech House Antennas Propagation in knjižnica) (Trda vezava)
z Aldo Petosa

Jaz sem tudi daje povezava -----

http://www.amazon.com/Dielectric-Resonator-Handbook-Antennas-Propagation/dp/1596932066/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1245655815&sr=8-1

tudi če imajo katero koli od Tutorials zvezi z DR antene oblikovanje in tožbenih razlogov jih naložite
hvala
Last edited by pappumaity
22. julij 2009 8:29, edited 2-krat v skupno

Samo upload ur simulacije strukture in simulacije, ki programsko opremo in uporablja?
ko sem videl ur strukturo bom v stanju za povedati in kaj ........
tako zagotoviti mi somemore info.glede ur antene ........

Jaz sem uporabo HFSS in tudi CST

i am daje moja struktura
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

Ur mejni pogoj je narobe in u ni define waveport pravilno tudi ...
tako najprej popraviti te napake, potem u bodo dobili pravi odgovor ...........................Doda 3 minute:v skladu z mano ur popolnoma struktura je narobe in niso sledili pravilni poti tako prvi u deisgn strucuitrre korak po korak, kot prvič design tal nato Dra in oblikovanje krme ..... je u zagotoviti mi Ur modela podatkov s frekvenco potem bom poskusite to ..................... ok bbyeeeeeeeeeeeeee

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back