pozicijskega zaznavala Issue

W

waqas_here

Guest
, Plz suggest me a suitable sensor(Transducer) to interface with AVR controller to sense the position of the object with in the range of 1 meter.

Hej Professional Fantje,
Plz mi predlagamo primeren senzor (senzorja) povezave z vmesnikom s AVR krmilnik za občutek položaj predmeta v območju od 1 metra.Obstaja veliko na voljo na internetu, ampak večinoma na voljo v Pakistanu.Torej xperts iz Pakistana PLZ kažejo eno, ki je na voljo na lokalnem trgu.In mednarodnih Uporabniki lahko delijo svoje izkušnje, ki sem lahko izvaja, če čutijo potrebo po uvoznih senzor.Hvala vnaprej

Prosimo, navedite zahtevane resolucije in accuray.Ali nameravate brezkontaktni Razdalja merjenja?Dodatni pogoji, ki izključujejo zlasti načelo senzor ali je to ugodno?

Ali ste videli komercialne senzor od mednarodnih ponudnikov, ki je skladna s specifikacijo vaše?

Hej sem že delajo na pretvornik, katerega obrazec je priložen.Vendar pa zaradi nedostopnosti podatkov in ni bila sposobna program je.Vendar uporabi obratno inženirstvo i uspelo razviti programsko opremo za to posebno tipalo.Niso preverili ali je še na strojno pa simulacije je F9.In če ve, katero koli drugo 1 tovrstnih senzor PLZ objava je tukaj.
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

Hej, nekaj vrstic od teme.
Če ste na številko, in svoje mesto je dosegljiv z EMS / DHL / UPS itd, mislim,
da lahko kupujejo večino delov, ki so na voljo na internetu.

Jaz sem iz Kitajske in so sestavni delaš sourcing / trgovanje za kar nekaj časa.

Dobrodošli razpravljati, moj skype: tulabin

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back