Power ojačevalnik 180W RMS

A

Ave_Rapina

Guest
Tu je moč ojačevalec da bom gradil 2 * 180w RMS
Ojačevalnik ima Dc nadzor zaščite / začeti nemudoma, Power ravni z uporabo lm 3915
Fotos in Sheme in PCB v tukaj
Zelo dober ojačevalec teči več kot 2 leti v baru brez težav.
Alimentation -52V do -60V kondenzator 40000uf ali 60000uf/63V nizko ESR
Drugič Alimentacija 12V za zaščito in vodila bar.
Vse napetosti lahko outputed iz iste transformator če graditi eno
Jaz priporočiti torodialni en
V osciloscope slika je na 60% moči mesured z 8 ohm obremenitev, vendar sem lahko izvlecite vse moči, ker je upor, ki simulira obremenitev je v plamenu
V osciloscope slika sonde je 10x oslabljen
LED bar je preprosto samo uporabo lm 3915 ne dificult
Kmalu sem se načrti in komponente stran
Vsako vprašanje prosim svetuje
S spoštovanjem
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

dobra
hvalaDoda 3 minute:Jaz sem novi član in potrebujem to vezje za zelo pomembno in ne vem, kako lahko dobim vse te točke, mi dovolite, da za prikaz datoteke
lahko kateri koli pomagali in mi pošljete te datoteke na meni ali na moj e-poštni naslov
hvala

Zdravo
Ni problema pošlji mi Pm z vašim e-poštnim naslovom in sem vam vse stvari
S spoštovanjem

Živjo,

Veliki krog, ali imate kakršne koli nadaljnje informacije o tem?
I don t domnevam ste napisali na prilagoditvi pristranskosti in drugih gradbenih info tudi, kako se sliši
itd
Thanks a lot!

Zvok je zelo dober ima dobro supension faktor skoraj 180
Ti ne smejo omejiti moč supplie opraviti dober bass amplification.

Odstopanje nastavitev je skoraj urejena z vezjem lahko vidite, da ne obstajajo kakršne koli čezmejne ovire, preko distorcion.
Razlog je, da je moč tranzistor so vsi Npn da zakaj imajo podobne caracteristics da dont treba kompenzirati veliko.
Sedanji je 90 mA.
Tokokrog je preobremenitveni povratne informacije in varstvo posnetek kot lahko vidite v shematski
Proizvodnja tuljava je 18 spires iz 1.5mm izolirane žice s premerom od 10mm
Tuljavi preobremenitve povratne je ena stolpa iz iste žice in istim premerom.
Gonilniki in tranzistor za dc pristranskosti, morajo biti opremljeni s heatsink ali acoupeled na glavno heatsink.
če želite voziti tovor 2 ohm lahko priključite druge par tranzistorjev z omejevanjem upor kot 0.01ohm za tekoče vsake tranzistor biti enak.
Power supplie mora biti configurated všeč Sheme ali podobno.
Načrtih bom poskusil najti in nato objavljene tukaj ali narediti nove.
Input sensibilitie je okoli 200mv Mislim, da je generator v foto potrjuje.
V distorcion je 0,09% in freauanci bes je 16Hz do 22kHz
Največji trenutni je 3,6 A
V zvezi z gradnjo se ni veliko za povedati o če ima oseba knowlegment za gradnjo ojačevalniki.
V slike pojavi nedoločljivi toroidalnih transformator, vendar vam priporočam eno za oba kanal ali celo bolje enega za vsak kanal.To je odvisno razmerje kakovost / cena
Bom da je novi del seznama, ker je to ročno writed in moja pisma je zelo dificult razumeti.
v prenehati od konec tedna sem popoln vse to je dana drugi projekti online.
Vsako dodatno vprašanje dont oklevala kontakt

S spoštovanjem
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

Super delo ...

vendar o "O / P PWR = 2 * 180w RMS", na kateri ravni vnosa (PWR), ali v drug izraz za PWR DOBIČEK

res ne vem, po vsem svetu v komercialne & amp je hobiji eden vedno govori o / p PWR in nikoli ne govori o i / pMislim, da je tako veliko, da o / p 180W kaj pa, če rabim vsaj 90W pri i / p!in tudi o izkrivljanju!Mogoče je nekaj ne razumem
in narobe Torej PLZ koli adivse me

THX vse
& Spet Good Work

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back