Power-down in zagon vezja za Pojasni razmikom?

T

triquent

Guest
Je to mogoče oblikovati moči navzdol in zagon vezja za Pojasni razmikom referenčno napetost ob istem času?Ko sem dodati zagon vezja za moje Pojasni razmikom, nato moč navzdol, ne deluje več.Vsakdo lahko priporoči papirja ali primerov, o badgap z obema moči navzdol in začetek delovanja?

Najbolj enostavna rešitev je dal velik tranzistor, ki skrajšuje vaše ponudbe v železniškem prometu.
To bi bilo vaše moči navzdol.

Morate design moči navzdol in zagon vezja za Pojasni razmikom referenčno napetost ob istem času.
Več vrst Start-up vezja, za CMOS BGR so za svojo izbiro.
1.Cap.na Start-up
Tha Kondenzator najprej nič, kar vodi do sedanje generacije v zanki BGR in s tem, sedanje ogledalo začne zaračunati kondenzator.Končno, kondenzator ne vpliva glavni krog več.
2.Prag tranzistorjev
3.Delno sedanjih kapljice v PNP
Start up krog določa delni trenutno tudi po BGR običajno sproži.

V diode, povezane upravljanje projektov imajo stikalo, da hlače možganov in vrata.
Tudi povezavo stikalo, da hlače vrata upravljanje projektov na VDD.
Odprite preklop med vrata in možganov in tesno preklop med ponudbo in gat med močjo navzdol.
Upravljanje projektov seli v cutoff.
Jaz bi uporaba statične vezja začetek.Torej vaš BGR morda ne porablja energijo, ampak začetek bi bila na oblasti navzdol načinu.
U bi lahko imelo nekatere podobne logike v zagon tudi.
upanje to pomoč

Uporaba nmos Tranzistor conrolled z power_down signal povezujejo vsa vrata nmos tranzistorji in GND.Preprečuje, da bi sedanji potapljanje.Na isti valovni dal upravljanje projektov transistor (stikalo), ki ga nadzoruje (power_down) "signal povezujejo vsa vrata tranzistorji in upravljanje projektov vdd.To preprečuje, da bi nabavljali vdd.Ko logika signal power_down prihaja vse trenutne pathes od vdd do GND so razbita.Na (power_down) "vezja in skočiti funkcije v reden način.
(power_down) '= ne (power_down), uporaba invertor za to generacijo.

Upravljanje projektov, katerih vrata je utemeljen v zagon načinu je mogoče povezati z določenim moč signala. Ko je moč navzdol = 0 deluje kot redni zagon vezja, ko moč navzdol = vdd potem ni uhajanja poti sploh.

triquent:
Lahko prenesete moč navzdol vezje tukaj!
Hvala

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back