Povezovanje USB naprava za shranjevanje z mikrokrmilniška

G

grittinjames

Guest
Živjo,Želim prijaviti veliki za shranjevanje podatkov v USB napravo z uporabo mikrokrmilniška.Prosim, pomagajte mi, kako lahko jaz to izvaja?.Po pisanju za naprave USB želim prebrati iz PC.Some pojasnite, na primer z oznakoHvala in Regards

živjo
Lahko uporabite silabs c8051f32x MCU, da so USB vmesnik, je brezplačna številka na voljo v www.silabs.com
Jaz sem kitajska ljubezen fant MCU, želim, da prijatelj s tabo.
srečno
MSN: varen (at) edalover.net

Lahko uporabite VDRIVE2 to pomožen USB serijsko pretvorbo in je izvajala FAT16, tako da lahko dostopa do datotek z uporabo MS-DOS ukazov, kot so jih poslale serijski vmesnik z mikrokrmilniška.

wt o programu?
Predpostavimo, flash je 4GB kako morem dostopa do pomnilnika.
Hvala

Morate izbrati mikrokrmilniška ki lahko delujejo kot "mojster" v USB.
to mikrokontrolerji so USB-OTG (USB On Go) zmogljivosti.
brez tega, da ni mogoče, vsaj kot jaz vem, da delajo neposredno z drugo napravo USB.
Kot primer lahko uporabite AT90USB128 mikro-7 iz Atmel.
Pojdi na spletna Atmel in preberite opombe uporabo.

goodluck
Reza

Najboljši način je, da uporaba USB premostiti UART upravljavca, kot CP2102 in nastavite USB vrata, kot virtualni COM podatkov in dostopu.

hi Sushain,
Povej, kako sem, kako lahko dostopate flash pomnilnik USB tamar voziti z mikrokrmilniška using vaš najboljši način

Morda je bolje, da shranite datas v card.SD kartic SD more povezati mikro preko SPI potem lahko uporabite FT232 USB / serijski pretvornik za prenos podatkov na PC

Živjo

Uporabite miceo krmilnik z zmogljivostjo USB.
mora biti mikro sposobna delovati kot gostitelja USB ot USB OTG

Prepričajte se, da je naprava ne deluje kot USB

Salam
Hossam Alzomor
www () ig () org

živjo,

Delam to, vi shuold uporabite MMC memorys, morate napisati kode za FAT16,
Naredim modul za to nalogo, ki imajo AVR mikrokrmilniška in lahko besedilne datoteke, jo odprite, napišite podatke o tej zadevi, zapreti datoteke, datoteke delet in obliko MMC in več ...

Samo povežejo z mojim modul z RS232 pristanišče in pošljite vaše znanje o tem.
po tem si lahko preberete ta imformation s splošnimi bralci RAM.z operacijskim sistemom Windows XP.
če hočeš imeti ta modul prosim mail me.hvala.

srečno.

iooo
nihče se dotika moj point.
prevzeti imam mikrokrmilniška z OTG USB.
s tem, kako morem brati podatkov iz usb skladiščenja.
plz plz pomoč mi

Hi grittinjames,
Če že imate USB OTG, potem mora u razumeli, kako nadzor nad napravo za komunikacijo z usb napravo.torej 'UFI standard za množično shranjevanje naprave.
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

jaz vam priporočam to knjigo

USB Mass Storage
Oblikovanje in programiranje
Naprave in vgrajenih Hosts
Jan Axelson
Lakeview Research LLC
Madison, WIUpam, da vam wii rešitev

Čip ni vprašanje, lahko dobili samo iskati USB USB OTG ali Host.
Kaj vi potreba je programska oprema, USB Host Stack.To je veliko veliko ljudi mesecih dela projekta, jaz ne bi vedel za brezplačno na voljo stack.Tipične stroškov, več tisoč $
Predlog, da nekdo, ki je pred veliko bolj realistična.Uporabite SD-kartice, in voznik, ki vmesniki preko SPI.Vaš board z mikro bodo morali imeti režo za SD to.Še vedno nekoliko zapleteno razpoložljivost programske opreme, vendar je bolje.Verjetno boste potrebovali nekaj pila sistem, in spet se pogovarjate veliko programske opreme.

Morda ste podcenjena potrebno programsko opremo, ki jih velikostnih razredov

Bob

halo vsi, morem postranski svoj flashdisk vrgel svoj pic16F84A?

Predvidevam, jaz downloaded glasbo iz mojega pc, in hočem igrati z microcontoller in avdio amplifire
je to mogoče?

jaz šele ki je videti za načrtovanje preproste cicuit lahko bere mp3 samo iz flash diska

lahko ???????????????

Razumem tvoj problem, kar potrebujete za naslov 4 Gbyte ram (4 x2 ^ 30), ki jih potrebujete 32 microntroller simuliranja ali pa ste jih na primer z 8 bit micorontroller
z uporabo 4 register in se prepričajte, da je USB vmesnik, kot Pic 18F4550

no, domnevati, da sem hoppy pripomoček uporablja v avtomobilih, ki jih je mogoče prenesti svoj mp3 glasbe v katerokoli flash disk (vse običajne flash disk), iz mojega računalnika in Domnevam zmogljivost 2 GB

in sem dobil pic16F84a mikro krmilnik kot bralca v moj avto, ko končam nalaganje glasbe s svoj pc jaz iti k svoj avto in jo priključite na vezje vsebuje to mikrokrmilniška in začnite brati mp3 glasbakako morem pustiti mikrokrmilniška razumela moj trenutek in preberete moj mp3?

Zdi se, kot majhen projekt

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back