povezovanje usb luka v serijska vrata programmer

P

praveen2

Guest
živjo

imam serijskega vmesnika programer, vendar v svoj laptop samo usb pristanišča so na voljo
moči kdorkoli povej mi, kako vmesnik USB vmesnik za serijska vrata programmer.

Živjo,

Če imate USB Serial converter kabel strani pa bi bilo vredno poskusiti - njeno ni nekaj, kar imam preizkušen.

Če še niste dobili eno ali ne more najemati posojil, jaz ne bi kupili eno, saj bi bilo skoraj enako ceno kot gradbeni svoj mali USB programmmer, ki bi vam toliko več objektov.

Glej to ftopic358907.html in drugih nedavnih podobnih niti v tem forumu.

United77 tudi do lo stroškov že izdelanih na enoto http://www.united77.com/products.htm

Lahko uporabite katero koli pripravljen na USB na serijski pretvornik RUGE RAZPOLOŽLJIVE na trgu.Nekateri modeli imajo težave bieng združljiva s programer boste uporabili.Pretvornik, ki jih omenja "wp100" stroški 500 / - indijskih rupij, in je posebej za 89C programer in jaz osebno raba to brez kakršnih koli težav.Srečno

hvala za odgovor

imam bafo 810 usb na serijski pretvornik.pa ne deluje.

praveen2 wrote:

hvala za odgovorimam bafo 810 usb na serijski pretvornik.
pa ne deluje.

pranam77 wrote:praveen2 wrote:

hvala za odgovorimam bafo 810 usb na serijski pretvornik.
pa ne deluje.

praveen2 wrote:

živjoimam serijskega vmesnika programer, vendar v svoj laptop samo usb pristanišča so na voljo

moči kdorkoli povej mi, kako vmesnik USB vmesnik za serijska vrata programmer.

Obstaja zelo majhna možnost, da se bo na splošno na voljo serijsko, da usb pretvorniki dela za vas, razen če in dokler programske opreme, ki jo uporabljate zagotavlja združljivost za pretvornik voznik.Tudi takrat včasih navada opus.

Drugič, programske opreme, izdelane za delovanje na serijska vrata nikoli ne sme pokazati skladnost s konverzijo na strani strojne opreme zaradi razlike v ravni moči obeh pristanišč po operaciji.

Best of luck.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back