Potrebujete razlago vlak impulzov oblikovanja generator

N

news

Guest
Co zrobić, by akumulator komputera przenośnego wystarczył na dłużej? Przeczytaj całą wiadomość na <a href="http://www.idg.pl/news/371758/Jak.wydluzyc.zywotnosc.baterii.w.laptopie.html" target="_blank">idg.pl</a>

Read more...

Hi all, rabim pomoč ali namig na "vlak generator impulzov z nastavljivo širino impulza" design. Digitalna oblika je še vedno novo področje za mene. Prosim, razsvetli me. Hvala vnaprej, no_mad [color = darkred] [/color]

hi, lahko ustvarite spremenljivko vlak širino impulza, kakor sledi: V vašem načrtu opredeliti števec, ki lahko imajo vrednost> = max vrednost širina impulza zahteva ura ciklov. nato pa razglasi, register, ki shranjuje vrednost reqd širino impulza v clock ciklih. Potem napišete logiko, tako da je števec, medtem ko je štetje obnovljena, ko je njena vrednost je enaka vrednosti v Pulsnoširinska register. končno preklopite svoje izhod, ko je števec vrednost enaka nič vsakič. Izhod širino impulza bodo zdaj karkoli vrednost ste jih nastavili v register. lahko spremenite širino izhodnih impulzov, ki jih nakladanje novo vrednost v tem registru. upanje to pomaga.

Hej, hvala za odgovor ur in komentar ... Stvar je v tem imam stanje, pri katerem utrip vzorec potrebo po določitvi ali 1 ali 0. Torej, sem mislil, da uporabljajo vzporedno s serijsko (P2s) conv in za nadzor nad širino uporabljam števec izhod kot ura na to P2s. Ex, ___ ___ 101 -> __ | |___| | ___ ___ 001 -> _________| | ___ (v bistvu, lahko nadzor število impulzov in širino impulza) kaj u mislim bout to design (po sintezo)? ? Hvala vnaprej

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back