potrebujete razlago o ojačevalnik in filter

se mi zdi, da je vezje večinoma digitalni ... tudi, kateri del ojačevalnik vezja iewhich in filter pa govoriš ...

Analogna vezja okoli LM358 ima 2 fazah: - ni obračanjem ojačevalnik, z = ((R13 + R12) / R1 +1), ki uporablja prvi opamp z LM358 (INA +, INA-, OUTA), - primerjavo z drugim opamp (INB +, INB-, OUTB). Na OUTA napetost je spremenljiva, zato D7 bo spremenljivo svetlobo v ritmu srčnega utripa. Primerjavo pretvarja spremenljivke napetosti na kvadratni signal, tako da bo D5 svetlobe na maksimalni intenzivnosti ali bo off v ritmu srčnega utripa. R14 določa sprožitvene ravni za primerjalno in ker se lahko srčni utrip napetosti variacije na OUTA v vsakem razponu med 0 ... 5V (odvisno od prsta motnosti je treba, debeline ,...) R14 je določena za ustrezno proženje. Sprožijo Schmitt, ali pozitivne povratne informacije, da uvede malo histeresis bi bilo bolje, da bi se izognili lažno zaznavanje.

Hvala, lepo razlaga. hurmm ... kaj pa C7, R2, R10. kaj je funkcija tega? tudi pri C5. če bi rad, da preizkusite vezje z uporabo generatorja, ki bi točko sem ga dal, da? na ORP12 ali na R8? oh in morda bi razlaga za digitalni del je tudi lepo. začetnik. hvala.

sem naredil vezje. to je rezultate. kako to, da dobim kot napačne rezultate na pin 7. i tot naj bo to.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back