potrebujete pomoč v zvezi s Q Funkcija

• Thread starter moonnightingale
  • Start date
M

moonnightingale

Guest
Ali lahko kateri koli organ, mi pojasni, kako je knjiga rešiti ta problem FUNCTION Q

[Quote = moonnightingale] Ali lahko kateri koli organ, mi pojasni, kako je knjiga rešiti ta problem FUNCTION Q Poskusite razumeti na naslednji način: Če Q (x) =, potem x =? torej: kaj vrednost x, ki daje Q (x) =? Poskusite poiskati s Q-funkcijo mizo. Glej graf [url = http://en.wikipedia.org/wiki/File:Q-function.png~~V] tukaj [/url].

Najlepša hvala za objavo tega grafa in tako moj koncept jasen. Ja ur prav, ko pravim, da predvidevam, da q (x) = 0,9 jaz razumem vse to, ampak v izpitu, ne bom ob graf in mi daje Q tabelo. Vem tudi, kako je napisal -1.28 iz tabele. Sem oblikovala surove metode za vrednosti večje od 0,5. Za rešitev za 0,9. odštejemo 0,9 od 1 1 - 0,9 = 0,1 Zdaj iščejo Q nasprotje v tabeli, kot lahko vidite u, da če je x 1,28, potem je Q (x) je tako 0,1003 Odgovor je 1,28 in dal (Negativni predznak z njim) Toda kaj je tehnični razlog, da vse to, zakaj negativen znak,,,, zakaj 0,1 hočem razumeti svoj koncept. Hope u got me je na mizo, je povezana tudi s

Ste na pravi poti. Upoštevajte, da 1-Q (x) = Q (-x). S spoštovanjem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back