Potrebujete Pomoč: Uporaba Štoparica 8052

3

3bood

Guest
hi vse: am) novi tukaj,, rabim Project, da to storite doma, vendar to štoparica bo delo z MCU 8052 in ima tri vhode,, reset, set, start,, thx gys 4 hlp:)

Vidim ... Jaz sem tudi nov tukaj ... Boste uporabite 3 stikala, zakaj se ni uporabljal samo 1 stikalo? Ali ni to štoparica kajne? Torej, mislim, da je dovolj 1 stikalo za start / stop Preklopi način. ali morda dve stikali, drugi pa se uporablja za imajo timer ... Za 8052, uporabi svoje timer morda najlažji način. Za uporabo s skoraj točno na pravi timer, uporaba kristalov z vrednostjo 10.xxxx MHz. za izhod lahko, LCD M1632 je treba uporabiti, ali če želite, lahko u uporabljajo skeniranje zaslon za 6 seven segmentu zaslonov.

potrebujete timer, za točen čas, za ogled potrebujete 12 MHz kristal, če uporabljate 8052. videti uro, boste morali seven segmentu ali LCD. Dogovoru z xave1200, toda morda boste potrebovali dve stikali, eno za stop start, eden za ponastavitev točke .. Morda lahko uporabite prekinitev timer za najpreprostejši način

Jaz vam predlagam, da z uporabo 12Mhz kristal za enostavno in da timer deluje prek prekinitev za točno, ali lahko uporabljate RTC IC iz maxim polprevodnikov. tako da si prebral podatke iz RTC

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back