Potrebujete pomoč - RF simulacija mehkih

J

jourval

Guest
Živjo!

Rabim za simuliranje preproste strukture podobne PCB coplanar line-preko-coplanar
line-pad @ 10 GHz.Moj pseudoslučajnih moduliran signal, tako da so zelo široka spektralna porazdelitev in moram dobiti le podatke o impedancije in možnih odbojev, ne more ...
Nisem RF-moških, temveč kot analogna oblikovalec so nekatere osnovne ozadju.
Moje vprašanje: kaj mehko se najbolj primerna za to nalogo, in ne preveč
zaplete, da se učijo.I poskusite uporabiti HFSS ni pa videti kot prava izbira.
Preveč zaplete!Ali obstaja kakšna namenska orodja za takšne naloge?
Thak vam vnaprej za vašo pomoč.

Prosimo, objava v pravilen forum.

Prestavljeno v RF forum

jourval wrote:

Živjo!Rabim za simuliranje preproste strukture podobne PCB coplanar line-preko-coplanar

line-pad @ 10 GHz.
Moj pseudoslučajnih moduliran signal, tako da so zelo široka spektralna porazdelitev in moram dobiti le podatke o impedancije in možnih odbojev, ne more ...

Nisem RF-moških, temveč kot analogna oblikovalec so nekatere osnovne ozadju.

Moje vprašanje: kaj mehko se najbolj primerna za to nalogo, in ne preveč

zaplete, da se učijo.
I poskusite uporabiti HFSS ni pa videti kot prava izbira.

Preveč zaplete!
Ali obstaja kakšna namenska orodja za takšne naloge?

Thak vam vnaprej za vašo pomoč.

Mislim CST MWstudio je najboljše za vaše potrebe.Toda zdelo se ti ne smejo simulirati vaši strukturi je polno 3D EM software.Za zdaj veliko visoko frekvenco vezja simulator opravljanja široke visoko frekvenco PCB v sledovih in po modelu za uporabnika, lahko pogledaš za eno: ansoft oblikovalec, ADS, GENESYS eagleware.In če imate problem, da se s programsko opremo, jo lahko tudi grobo izračunamo s pomočjo modela uporabo enačbe (lahko iščete po spletu za to) in uporabo brezplačnih RFsim99 da simulira vaše PCB.
BR!

Hvala za vašo pomoč
Pokušam Genesis in zdi se, da se le kaj rabim.
Res fine mehke.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back