Potrebujete pomoč pri pripravi dvojne sided PCB

V

V Puma

Guest
Rabim pomoč za to

1.Kaj je najboljše transparant stanja za tiskanje PCB layout.
Imam 970 DeskJet in LaserJet 5L

Kateri tiskalnik je beter izbira?
in kakšne vrste (proizvodnja) v transparantcy film je najboljši.

2.Kako lahko uskladi zgornji in spodnji sloj (izhod na list), tako da Jastučići komponent so natančno uskladiti z zgornje in spodnje strani tiskalnih

Prosimo hlp

Živjo!

Po mojem mnenju bi morala biti LaserJet boljši način.
Mislim, da se LaserJet ima ločljivost 600dpi.To
je ravno dovolj za strukture na 200microns.
In poleg tega LaserJet folije so precej cenejše kot to lahko uporabite za brizgalne.Edina stvar, ki jo morate upoštevati, je, da folije ne smejo izkrivljati čemer tiskanje.Torej sem naredil najboljše izkušnje s to posebno folije, ki se prodajajo za PCB layout aplikacij.

Naredila sem nekaj izkušenj z inkjet folije, vendar pa večinoma niso v celoti zajete, in ker te strukture so praske.

Jaz delam z uskladitvijo na dokaj preprost način ...
I v izpise in jih postaviti nad seboj.
Po tem sem se nekaj lepila in lepila skupaj.Nowyou ima vrečko, kjer lahko postavite svoje krovu
palca Vzemi nekaj tesa trakovi in določi upravni odbor v ta vreča ...Zdaj lahko storite počitka.

Mislim, da to ni najboljši način ..vendar pa je najcenejša.

Upam, da chould pomagali!Prosim vas oprostite moji slabi Angleščina
Ciao reiniheini

Živjo,

En namig ....Če pogledaš je slika natisnjena z lečo, boste videli, da je črna ni dobro - to je več močnih blizu konca proge in je bolj pregledno v velikih območjih.To je nekaj elektrostatičnega učinka disattraction se zaračuna črnilom.

Nekatera podjetja prodajajo speciall razpršilih, da bi barve temno in gosto - ti samo škropiva v tiskanih stanja in dobiš skrajno temno in gosto natisniti.

Videl sem da nekateri ljudje uporabo enega na drug način, ki daje boljše rezultate.

Samo postaviti nekatere disolver za nitro barve na ravno ploščo.Daj svojo podobo v hlapov za nekaj minut, dokler se barva postane gosto in temno dovolj.To je dobro, da se disolver za nitro barve v nekaj zaprtega, da se prepreči evaporizacija in vonjav.

S spoštovanjem
Luben

Zdravo V Puma,

I uporabite tudi laserski tiskalnik.Ampak skrbim, natisnjene slike razmerje ni ravno 1:1.V y smeri (dolgi strani), boste dobili povečavo za približno 1-2%.To bi lahko težave, če ste velik pin nizi (IC ali priključki).Morda je bolje, da jih uredi v X-smeri.I preskušajo več (HP), laserji, vse je to "problem".

Adijo

Živjo,

Lahko rešili problem z povečavi se boste:
- Tiskanja v datoteko (post script KM) PCB
- Uvoz v CorelDraw
- Nekaj popravkov v dimenzijah

Mi je uspelo natisniti PCB za calipper o Linotronix velikosti, ki jih eni strani z 1mm na 1 m.Imam odlično PCB z odlično natančnost za calipper.

s spoštovanjem
Luben

I uporabite vpenjač držati dveh filmih skupaj po uskladitvi njih, in sellotape s palico na krovu navzdol.
Rezultati so ok.

Pozdravljeni, V Puma

Obstaja veliko za povedati o tej temi.
Preizkusite to povezavo:
http://groups.yahoo.com/group/Homebrew_PCBs/messages/
Moral bi dobiti večino odgovorov.

Srečno
777 *

Pozdravljeni, luben111

Dolgo časa nazaj sem videl kopirnega stroja, ki se uporabljajo za stabiliziranje aceton ali povečanje slike.

777 *

Zdravo folk,

nekaj časa nazaj sem to izkrivljanje težava pri tiskanju datotek na PS in potem ravnanje datoteke na biro, ki jih je treba natisniti.Vse imam popačenje.Ali obstaja program, kjer lahko vpogleda v spis, da vidim, če je razmerje ASPEC je ok?ali dimenzije ...Corel črpati to omogoča?
s spoštovanjem,
2000

Živjo,

CorelDraw lahko delujejo z 0.000001 mm resolucija (če je nastavljena pravilno).

Lahko ukrepa koli predmetov in velikost njimi enostavno.

Poleg tega lahko dodate na katero koli PCB grafiko in sporočil, - zasnovo bi lahko postala zelo kul.

Zdravo prijatelji,

eno questio, po urejanju ps datoteke na Corel, bom moram natisniti še enkrat v PS datoteko, ne bo izkrivljanje znova?je bolje, da jo natisnete na eps ali ps poslati na bureu?

s spoštovanjem,
2000

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back