Potrebujete pomoč pri mojem projektu!

T

truth_seeker

Guest
Hello all,

Imam projekt v tem polletju, in to je približno ob signal iz človeškega telesa .. torej EKG, na primer, potem bo šel signal, da mikrokrmilniška, kjer se bo digitaliziranih in vzorčijo, po tem mikrokrmilniška pošlje digitalni signal mobilni telefon, ki ga pošlje v bolnišnico preko GPRS.

Moja vprašanja so:

1 - mikrokrmilniška, ki naj uporabim?Je PIC dobra izbira?
če ja .. kar je bolje za moj projekt 16F pics ali 18f pics?2 - Ne vem, kako narediti mikrokrmilniška govoriti z mobilnim telefonom, vendar
Rekli so mi, da je zelo težko stvar .. je res?Jaz hoteti uvaževati poljuben pomoč .. hvala veliko

1 - To je odvisno od vaši izbiri mikrokrmilniška, ker pa ste familliar z PIC, predlagam PIC16F877A moja najljubša2 - Ja, res je, da je težko komunicirati z mobilnim telefonom modemov, ampak bi morali vedeti vsaj nekaj ukazov AT in ow k utrjevanju ukazov AT na vaši firmware (AT ukazi se lahko razlikujejo glede na mobilnem telefonu, ki ga uporabljate, in nekatere telefoni donnot podporo takšnih protokolov)

Iskanje nekatere dokumente, ki se tukaj za mikrokontrolerji AT ukazi

veliko položaj razpravljali mikro krmilnik mobilni telefon vmesnikov, sem bil sposoben graditi ta projekt z infos od neto

ta kaže, besedilna sporočila, prejeta
http://www.youtube.com/watch?v=jWnUlMEH25M

tega je mogoče povezati, prekiniti in berejo kWhr porabe
http://s144.photobucket.com/albums/r174/my_projects/?action=view&current=sms_kwhr.jpg

truth_seeker wrote:1 - mikrokrmilniška, ki naj uporabim?
Je PIC dobra izbira?

če ja .. kar je bolje za moj projekt 16F pics ali 18f pics?

Hvala fantje,

Razumem, da PIC ni slaba izbira glede na vrsto signala katerih govorimo, ampak je to najboljša izbira?kako vedeti, katera mikrokrmilniška izbrati?

Oprostite, ampak to je prvič, da sem se ukvarjajo z mikrokontrolerji. Vprašal sem o PIC, ker menim, da je na voljo na trgu tu bolj kot drugi mikrokontrolerji.

še ena stvar ... je bolje, da program mikrokrmilniška z montažo ali C.. sem seznanjen z obeh jezikih, vendar v katerem jeziku bi manj težav??

Hvala veliko

truth_seeker wrote:še ena stvar ... je bolje, da program mikrokrmilniška z montažo ali C.. sem seznanjen z obeh jezikih, vendar v katerem jeziku bi manj težav??

Hvala veliko

Micro Upravljavci so dobili hitro in poceni, spomini postaja večja in prevajalniki so učinkovite, pojdi za C.

truth_seeker wrote:

Hvala fantje,Razumem, da PIC ni slaba izbira glede na vrsto signala katerih govorimo, ampak je to najboljša izbira?
kako vedeti, katera mikrokrmilniška izbrati?Oprostite, ampak to je prvič, da sem se ukvarjajo z mikrokontrolerji. Vprašal sem o PIC, ker menim, da je na voljo na trgu tu bolj kot drugi mikrokontrolerji.še ena stvar ... je bolje, da program mikrokrmilniška z montažo ali C.. sem seznanjen z obeh jezikih, vendar v katerem jeziku bi manj težav??Hvala veliko

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back