Potrebujete pomoč pri Brain Computer vmesnika

H

hanukaran

Guest
PHP:
Hi, rabim pomoč pri mojem projektu. Moram razviti programska oprema, ki lahko prepozna in razvrsti brainwave.I mislil, da želijo razvijati programsko opremo s Začetniški matlab.Im. Im učenje now.I že našli EEG podatke v obliki ERS in besedilni obliki. Bi me kdo vodi v razvoj tega projekta. Hvala in upoštevanju Prabakaran

Pozdravljeni prabakaran .. im tudi kar moj projekt 2D gibanje kazalca s pomočjo EEG signala .. lahko u pls, da mi te podatke EEG? thnx vnaprej

Zdravo prabakaran .. im tudi kar moj projekt 2D kazalec gibanja z uporabo EEG signalov .. lahko u pls, da mi te podatke EEG? thnx vnaprej
ya prepričan brat ..... mi pripisujejo .... jaz pritrditi the.edf podatke in podatke. txt ..... anywat kaj platformo uporabljate ..... smo lahko delamo skupaj, če želite .... :) .. če želite, prosim dodaj me na facebook pravan@live.com cisterne n glede Prabakaran MUnusamy

hi prabakaran tudi jaz želel izvajati vmesnik med možgani in računalnikom za več gibanja v matlab. bi u plz pomoč mi, če u to storil. Iskreno

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back