M
Murlix
Guest
Hi, jaz sem Murali.Delam 12Ghz LNA oblikovanje z uporabo Mikrotrakasta. Jaz sem z uporabo ATF36077 HEMT FET (avago) (VDS = 1,5, IDS = 10 mA in VGS =- 0.2V), kot tranzistor in RO3010 PCB (Er = 10,2). Jaz sem z uporabo ADS2005A za simulacijo.
Imam priložena shematski moje design za ogled vaše.
Včasih sem Zin = 15,547 j9.6410 in Zload = 17,75 j4.99 za moj design.
Bom TL6 in TL4 kot Mikrotrakasta ekvivalent RF zaduši Induktor.
Moji cilji za oblikovanje je dobiček> 10 dB [S (2,1))> 10 dB], hrup številka <1dB.
Jaz sem že 11.4dB za dobiček in NFmin = 0,557 pri 12GHz za mojo simulacijo.
Moj problem je, da:
1) Ali je torej nekako morem spremeniti nevezanost kondenzatorjev v Mikrotrakasta zasnove do enakovrednih? Sem slišal veliko škrbina lahko uporabi za nadomestitev kondenzator, ampak ne vem, kako to storiti.Upam, da nekdo mi lahko pomaga na tem področju
2) ne morem dobiti rezultati simulacij, ki se (S (1,1)) <-21dB in (S (2,2)) <-21dB (za zmanjšanje odbitega signala v omrežju). Optmization ni pomagala veliko za dosego tega cilja.Upam, da boste lahko vodijo me način za odpravljanje design.Thanks vnaprej.
Imam priložena shematski moje design za ogled vaše.
Včasih sem Zin = 15,547 j9.6410 in Zload = 17,75 j4.99 za moj design.
Bom TL6 in TL4 kot Mikrotrakasta ekvivalent RF zaduši Induktor.
Moji cilji za oblikovanje je dobiček> 10 dB [S (2,1))> 10 dB], hrup številka <1dB.
Jaz sem že 11.4dB za dobiček in NFmin = 0,557 pri 12GHz za mojo simulacijo.
Moj problem je, da:
1) Ali je torej nekako morem spremeniti nevezanost kondenzatorjev v Mikrotrakasta zasnove do enakovrednih? Sem slišal veliko škrbina lahko uporabi za nadomestitev kondenzator, ampak ne vem, kako to storiti.Upam, da nekdo mi lahko pomaga na tem področju
2) ne morem dobiti rezultati simulacij, ki se (S (1,1)) <-21dB in (S (2,2)) <-21dB (za zmanjšanje odbitega signala v omrežju). Optmization ni pomagala veliko za dosego tega cilja.Upam, da boste lahko vodijo me način za odpravljanje design.Thanks vnaprej.