Potrebujete pomoč na grelec vezje z Op-Amp primerjalno vezje

S

scream_er

Guest
Hej fantje, rabim nekaj pomoči na malo projektu delam za zabavo. Imam segrevanja trak, s katerim sem vzel iz mothercare steklenice topleje. Potrebuje 2A do 12V na toplo. Jaz sem z uporabo primerjalnega vezja z termistor NTC za zaznavanje temperature pasu in primerjati napetost pri tej temperaturi z napetostjo reference. Potem primerjalno vezje je rele, ki gre ON in OFF, odvisno od temperature toplejše traku. Primerjalni krog potrebuje 12V ampak okoli 30mA, tako da kako lahko povezati tako trak in vezje z relejem. Njegova v redu, če rešitev za problem potrebe dveh vir energije. Mi lahko kdo dal v smer.

Kaj potrebujete, se imenuje sprožilec Schmitt. It's easilly zgrajena iz enega opamp. Samo je treba odločiti, zgornje in spodnje meje napetosti.

Pozdravljeni: za tako preproste stvari, kot steklenico toplejši jaz ne bi zapravljati časa in denarja za oblikovanje tako kompleksnih vezij. Poskusite eno od naslednjih: "1. Obstajajo kave-cup grelniki na voljo na trgu, ki jih vodijo ~ 10W, 110 VAC, in kavo se hrani pri ~ 60 deg.C. 2. Če odstranite bimetalni termostat iz zavrženih železa, to lahko prilagodi temperaturi 40-120 deg.C, kontakt je ocenjeno na 110 VAC in ~ 1 kW, tako da lahko uporabite primeren upor za ogrevanje in vse napetosti od 3 VDC na 11V AC. 3. Nekateri prodajalci ponujajo PTC naprave, solid-state temperaturno občutljivi upori. lahko izberete eno s primerno temperaturo in v seriji z grelcem upor v 12-24 vezja VDC, se bo delo za let. Ni stikov, sedanji ustavi na pragu temperature in se začne v nadaljevanju. [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Post doda na 22:58 -------- - Prejšnji post je bil ob 22:57 ----------[/SIZE] [/] COLOR Pod točko dva zgoraj, bi bilo območje napetosti prebral 3VDC na 110V AC.

Heat zakasnitev signala (v časovni domeni) deluje podobno kot smith vezje sproži (v domeni temperature). Toplotna zmogljivost matherials modeliramo kot reaktivno komponento kumulativni. Samo je preprosto primerjavo zadosti opravljati tisto, kar potrebujete. + + +

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back