Potrebujemo predlog za izdelavo integrator in komparator

H

hysamir

Guest
HI, rabim predlog za izdelavo integrator in komparator. Vem, kako so izgledali kot op pogled amp. lahko u zagotoviti mi nekaj deatil info o notranji schemtics ... Kako to izgleda in kako se obnaša. Sem poskusil najti načrti za obe integrator in komparator ... vendar ne veliko sreče ... Delam sigma-delta ADC (8 bit) in 1 bit DAC tudi vse informacije v zvezi s tem je tudi dobrodošla Cenim, če lahko u pomagaj mi.

[Quote = hysamir] HI, rabim predlog za izdelavo integrator in komparator. Vem, kako so izgledali kot op pogled amp. lahko u zagotoviti mi nekaj deatil info o notranji schemtics ... Kako to izgleda in kako se obnaša. Sem poskusil najti načrti za obe integrator in komparator ... vendar ne veliko sreče ... Delam sigma-delta ADC (8 bit) in 1 bit DAC tudi vse informacije v zvezi s tem je tudi dobrodošla Cenim, če lahko u pomagaj mi. [/Quote] Hi, hysamir Obstaja veliko vidikov pri oblikovanju modulatorji delta sigma . Vaš sigma delta modulator je čas neprekinjene obliki ali decrete čas obliki? To je zelo pomembno, ker bo determin, če bi morali uporabiti aktivno integrator RC ali GM-C integrator ali pa je zamenjalo kondenzatorjev integrator. Toda v vseh teh integratorji, jedra so vse opamps. Različne vrste integratorji imajo različne zahteve glede opamps. Torej, morate najprej prebrati nekaj dokumentov o opamps. To bo zelo hepful v vašem design. Od lahko grobo primerjavo realiziranega opamps, vendar pa njegova hitrost pa bo zelo nizka in je ni mogoče uporabiti v applicaions visoke hitrosti, na voljo so številne druge vrste primerjave, kot so statične zapah, dinamična zapah primeren za aplikacije visokih hitrosti Mogoče koristne za vas in srečno! šesta

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back