Potrebujem pomoč v kodiranje 16F877

S

sultan.al3lama

Guest
hi imam projekta za izgradnjo avtomobila, ki lahko samostojno gibljejo in ga poslati svojo lokacijo bazne postaje prek XBEE da pripravi svojo pot bi lahko kdorkoli pomoč mi v kode, ki lahko pomaga mi, ali način za izgradnjo takšnega sistema zadeva,

v CCS je preprostih korakih v ukaze za pošiljanje podatkov prek XBEE. You zagotovi več podrobnosti o svojem projektu in strojne opreme. Na kateri ravni ste spodbujanju tega projekta. Na ravni Studebts? ali?? Povejte nam kaj idej, ki ste jih zbrali za ta projekt. če imate proveide vezje diagram tukaj ... Lahko uporabite vse, ki vam pomaga ...

uporabljate gps ali kateri koli drugi senzorji za zaznavanje pozicije? če imate vezja mi mail, bom vam pomaga sem naredil ta dva varaities

hi i bodo uporabljali gps in model i bo uporaba v povezavi [url = http://www.sparkfun.com/products/9436] 50 Channel GS407 s čelnimi GPS sprejemnik - SparkFun Electronics [/url] rabim kodo, ki bo prebral gps podatke in jih pošljite na bazno postajo prek XBEE tudi, rabim vedeti, kako se pripraviti na pot avtomobila glede na obravnavi GPS, ki prihajajo iz avtomobila vem, da je gps uporablja RS232, medtem ko XBEE uporablja tudi RS232 v 16F877 imam samo en RS232 kako rešiti ta problem? če vi moči pomoč mi prosim ne zadeva,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back