Potrebujem nekaj nasvetov

A

airboss

Guest
Hi all,

Bom diplomiral v maju.Pravkar sem se preklopi na področju načrtovanja analognih leto dni.Sem oblikoval OPamp in narediti projekt, o hrupu analiza smisel za ojačevalnik.Vem, da je težko najti vstop ravni delovnih mest, zlasti na tem področju.Ampak se bom po svojih najboljših močeh.

Opazil sem, da številna podjetja zahtevajo ppl z naslednjimi izkušnjami: ADC / DAC, filter, PLL, postavitev.

Želim izvedeti sam, želim, da izberejo enega od štirih in izgradnjo projekta.Moje vprašanje je, kar je eden najbolj dosegljiva v manj kot 3 mesece?Ali pa, katero je lažje naučiti?

hvala!

Kolikor jaz vem svoje olajša učenje ADCS in DACs, postavitev čeprav je težko, vendar je veliko povpraševanje, je zelo zanimiva tudi .........

Prva stvar je, da ADC in DAC sta dve različne teme in naslednja stvar je, da za vpis v podjetju boste potrebovali le dobre temelje nič drugega ... samo, da so seznanjeni thjis TPID je več kot to ... tudi takrat, če u biti brez vi moči go za DAC ali PLL .. vse najboljše

v mojem opnion, postavitev je najlažje
vezja, ampak design je izziv.Dodano po 2 minutah:kot ste fundmental o OPamp, predlagam, da izberejo ali ADC ADC design.

Za mene Postavitev je lažje in koristno za učenje.Ampak to je prednost za vas, če veste, načrtovanje vezja, kot je PLL, Filter, in ADC / DAC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back