potrebujejo pomoč za krmilnik Freescale programiranje

A

Abhishekabs

Guest
Zdravo prijatelji,
Jaz sem novi v vgrajenih programskih C
Rad bi program MC9S08DZ60 čip z oznako bojevnik
Ali lahko kdorkoli vodič mi kako to storiti?
Does kdorkoli življati poljuben preproste programe, tako da sem lahko študija in implemet njih?
Vsak preprost program, kot svetijo LED, preberite stikalo itd narediti v kodi bojevnika.

Ko zaženete kodo bojevnik vprašati vas, če želite narediti nov projekt (CW> 5,0 Vers.).Put projekt name-> Izberite hc (e) 08 različico in debug vmesnik -> Nadaljuj z dodajanjem fotografij v projektu (Ne verjamem, da imaš vse datoteke ... da se vključi) -> Izberite Processor strokovno - > Left, kot je C / C možnosti-> in zdaj code Warrior ustvarja vaš projekt.
Zdaj se začne Processor Expert.Sedaj lahko nastavite perifernih kot vi želite, in na koncu tega procesa -> Ustvari zakonika.
Ob koncu tega procesa imate Main kot si ti prejšnji pripravljeni storiti za pisanje kode.

Hi runblade
Hvala za vaš odgovor.
Videl sem zagona dokument za oznako bojevnik.
Rad bi program MC9S08DZ60.
Jaz bom z 32 pin IC.
Ampak jaz dont znanje kako pisati kodo, sem nova na tem področju.
Imam uporabljajo samo 8051 sestavljanje programiranja.
Kako naj nadaljuje s programsko DZ 60?
Recimo, da želim prebrati stikalo ali sveti LED itd
Kako naj nadaljuje s to oznako bojevnik?
Imam nekaj znanja programiranja C, vendar niso storile vlagati c programiranja.
Prosim pomoč mi jasno
Hvala

V freescale sub-directory obstaja nekaj vzorčna koda ...Mislim, da je točka dober začetek ...

Prav tako;
http://www.freescale.com/webapp/sps/site/prod_summary.jsp?code=DEMO9S08QG8&parentCode=S08QG&fpsp=1&nodeId=01624684491437

: DEMO9S08QG8APP je codewarror projekt, ki bi jih lahko enostavno prenesti za vašo napravo ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back