potrebujejo pomoč v modulu, ki zazna brezžično stikala RF

O

orchidboy

Guest
Hi,

Rad bi zgradili modul, ki zazna več ločenih brezžičnih stikal, ki se nahajajo v prostoru (največ 16) bodisi z uporabo RF, Bluetooth ali drug prenos metodo, ki ne zahteva "od točke do točke" view (tj. Infrardeči) največja prenos na daljavo je 30 ft

Samo proizvodnja rabim od oddajnika je preprosta za vklop / izklop, z ustrezno LED, ki se sveti na enoto sprejemnika oddajnika, tj stikalo 4 bo luči LED 4 na sprejemnik ...

Lahko kdorkoli predlagamo najboljši način pristopa k tej ??...Ali obstaja modul ali vezja, tam, da bo mi dovolite, da se to stori?

zahvala vi vnaprej za vse vaše pomoč.

Glede

Ajay Sood

To je natanko tip uporabe ZigBee je bil razvit za.Microchip je lepo ponudbo izdelkov, vključno s strojno opremo, Free Zigbee stack in nekaj demo / razvoj skupnosti.Vi bi morali preveriti svoje "Zigbee Design Center" na naslovu: http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=2112

Hi GSM Man,

Hvala za vaš post ...Sem bil ne zavedajo Zigbee pred tem, in to je definitivno nekaj, kar bo opravila nadaljnjo preiskavo ...

Moja edina glavna skrb zdaj je strošek posameznih komponent, je pa cenejšo alternativo?

Moj načrt je bil povezati prevzemni enoti, da Arduino, tako, da ko je stikalo sproži ustrezen "program / podprogram" je prost dostop, sem opazila, da Zigbee stack ima svoje sestavne dele PIC ....lahko samo nakup oddajno / sprejemna modulov ter jih povezuje s Arduinio?ali kaj podobnega?

Še enkrat hvala za vašo pomoč, je najbolj cenjeno.

Glede

Ajay

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back