potrebujejo pomoč pri vmesnikov bluetooth kit za pic

A

Altafhal

Guest
Pozdravi vse prijatelje
imamo projekt, v katerem moramo dongel bluetooth vmesnik s pic 16f877 uc.bo to komunikacijo z mobilnim nokia 6600.uc bo imel druge vmesnike za druge naloge.
hočem vedeti, kako bomo to bluetooth vmesnik z uc.?

plz nam pomagajo, in hvala vnaprej

HI,
Sem bil enkrat vključen v takšnem projektu.Imam že rabljen Blutooth kit od TDK sistemov.Pravzaprav je ideja za pošiljanje podatkov iz MCU do Handhelp pc.Kaj sem storil preprosto uporabljati Bluetooth dongle na pc strani, medtem ko bluetooth kit na strani MCU z RS232 vmesnikom.Povezava začela prehodna cesta pc strani z usb dongle, ko zazna blutooth kit in se povezavo preko RFCOM je sarts komunikacija s pošiljanjem sporočil preko RS232 demo.Potem MCU collectes podatkov iz različnih sesnors in ga poslati na PC prek Bluetooth kompleta z RS232.

SO na mikrokrmilniška strani boste morali imeti RS232 ali kakšen drug drugega potem USB vmesnik za komunikacijo preko bluetooth.

bye ..
Dani ...

G. Dani, ..

Prosim vas, dajte mi več podrobnosti o svojem Bluetooth kit.Smo zaljubljen v ta problem, ki je, kako povezati Bluetooth Dongle na MCU.

Hvala za vaš čas, res cenim.

živjo,
Preverite tej strani .. Če lahko to delo za vas

http://www.blu2i.com/appnotes/

tudi
www.technocrafts.com / forum
Prebral sem nekje, da imajo nekatere dobre rešitve, kot je ta ..
ček to jasno tudi.

zdravo,
Je bila to povezavo koristno ali ne ..pa povej mi kaj o ur proj ..

adijo
Dani. /.

Dani, ..

Najlepša hvala za vaše povezave, res cenim.
Sem jih obiščete, vendar se bojim, nisem mogel najti tisto, kar sem iskal.

Moj projekt je povezati s PIC16F877 celico Samsung E730 telefon s pomočjo bluetooth dongle iz Billionton.
Potrebujemo rešitev za povezavo Bluetooth Dongle na PIC.

Can you help us?

Hvala gospod za vašo pomoč.

HI
Mislim, da je nemogoče uporabiti PIC16F877 da se povežemo z USB dongle Bluetooth.
Vendar pa lahko uporabite modul UART-Bluetooth, kot so ARF32 PODATKOV s PIC
http://www.adeunis-rf.com/list_produits.php?lng=FR&gid=6&pid=ARF32 Data
S spoštovanjem
Muoinho

muoinhohn, ...
Vi ste popolnoma prav.Naredil sem napako v pisni obliki številko dela MCU.Na žalost, ključ z vmesnikom Bluetooth UART ni na voljo, kjer živim.PIC želimo uporabe PIC18F4550, ki vsebuje vmesnik USB.Ampak, to še vedno potrebuje gostitelja čip in jo imamo.Prav tako potrebuje gonilnik za ključ Bluetooth uporablja.

Še enkrat hvala.

Živjo,
Mislim, da težava je, da voznik za USB ključ na PIC, ker nam ni znan protokol o USB-ključ USB bluetooth z gostiteljico.
S spoštovanjem
Muoinho

muoinhohn, ...

Tudi vi ste Popolnoma prav.Smo iskali vadnice, PDF, ...vendar smo odkrili ničesar.Ugotovili smo, generični gonilnik za Human Interface Devices (HID), napisano v osnovnih in C. Ampak, še vedno ne vem, če lahko uporabimo ta voznik z našimi Bluetooth Dongle ali ne.

Če želite voznika, samo me PM.

Hi Seadolphine2000,
Hvala za vaše kažejo.Pravzaprav, sem imel isti problem, kot si ti, ker sem hotel uporabiti USB-WiFi dongle za pošiljanje podatkov iz mikrokrmilniška (PIC ali AVR) za PC (sem izbral, ker wifi problem hitrost prenosa in razdalje).Ampak nisem dosegla rezultata.
S spoštovanjem
Muoinho

Hi vsem
hvala za odgovor na to
vse u morali uporabljati bluetooth kit, povezane z MCU in pc
vendar im uporabo bluetooth komplet, ki se lahko z vmesniki pic17f877 in komunicira z mobilnim telefonom Nokia 6600.
potrebujemo pomoč vseh, ki u kako se bo ta bluetooth komplet sprožiti komunikacijo z mobilnim telefonom.?
plz Če kdo ima informacije o tem plz pomoč mi

hvala

Živjo,
Namesto uvedbe sporočila kit, y ne boste sprožiti komunikacijo z mobilno.Ko začnete mobilne komunikacije, kar je prvi korak, da bo preiskava v bližini bluetooth deivice in ko bo ugotovila, kit, da bo v zvezi z njim in se par.Potem lahko zazna zvezi s tem na pic strani in začeti z RS232 komunikacijo.kaj pa u pravijo ...
Dani ..

hvala dani
bomo poskušali to, če bomo našli nobenega problema
potem bom to post

Živjo, sem šele prebrati vse vaše pripombe, da ste tako objavil, in želim narediti nekaj podobnega za svoje projekte, vendar nimam pojma, da bi šel o tem.

Imam že rabljen PIC precej široko, preden za PWM in ustvarjanje zaporedij glede na vložena sredstva, itd, vendar nikoli uporabiti katerega koli dela USB PIC.

Želim, da bi PIC pa LED vklop / izklop in nadzor nad tem preko bluetooth z mobilnim telefonom in razumem, da je najlažji način za to je z uporabo vmesnika USB (na nekaj PIC) in združiti s bluetooth dongle, pa , to je, če pot Drys gor in moram imeti pregledala več kot 50 spletnih strani poskuša izvedeti, moj naslednji korak, ali za nekoga, da razloži mi, tudi v smislu laymans, kako iti o tem projektu, moči vi prosim dajte mi svetuje pri vseh vse, kar lahko imate!

................

Kot je objavil tukaj je bilo težko uporabljati usb bluetooth dongle, ker je potrebna neke vrste Host Controller.

Najlažji način je, da uporabite bluetooth vmesnik s serijsko začeti iskati linkmatic bluetooth modul, vendar vas prosimo, da si za druge module.

Jaz sem tudi zanima buiding bluetooth projekt, vendar od zdaj jaz nimajo dovolj proračunskih sredstev za nakup modula, ker je stal približno 200 $.Samo nas vodi o posodobitvi vašega napredka.

nomad13 wrote:

Citat:

Kot je objavil tukaj je bilo težko uporabljati usb bluetooth dongle, ker je potrebna neke vrste Host Controller.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back