potrebujejo pomoč pri desining DC / AC inveter krog

E

eng.mserry

Guest
i am izvajanje vezje je prikazano na sliki .... i so dosegli, da ustvari kvadratni val s frekvenco 60 Hz in impulzov s frekvenco 40 kHz (za rdečo črto v krog). problem z mano, je IR2110 IC sem poskušal večkrat, da bi našli problem je ... in videli vse teme na forumu v zvezi s to je problem in ne morem rešiti moj problem ... To je najslabši IC kar sem jih kdaj uporabiti: "(HEP Plz me zamenjati IR z drugo Ic ... ali katero koli rešitev za moje vezje ... za njegovo izvedbo PS | LT gate voznik IC ni na voljo za mene.. ---------------------------------------- drugih questin plz .... hočem vem Glavna naloga Pin5 na IR2110 prikazana v krog -------------------------------------- --- Plz pomoč mi: ':)'. (FUCK IR

IR2110 je najenostavnejši ic, da se uporablja za H-most dogovora, je pin 5 povezan z, kjer je vir optimistične in Drain z nizkimi strani pridružil da je izhod, brez povezave bootstrap kondenzator ne bo v breme, tako visoko, stran ne bo delovala.

Če je vaš PWM je prepočasen - bootstrap dogovora ne bo delovala, saj bo zadolžen krvavijo stran na bootstrap kape, tudi če IxR padec dna FET je previsoka ne bo dovolj voltov na bootstrap kape za IC visoko strani, naj si - veliko ljudi spregleda to. Prav tako naj Vcc biti 12-16V Regards, Orson košarico.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back