potrebo pomagajo oceniti dva vezja

K

kickbeer

Guest
helo,

v priponki spodaj,
obstajata dve diferencialni ojačevalnik.Ena je diferenčni ojačevalnik s uporovnem bremenu in druga z aktivnim obremenitve.diferencialne ojačevalnik s uporovnem bremenu je original, ki sem od IEEE članek.drugo (z aktivno breme), je sprememba sem.Jaz sem te zato, ker želim, da bi povečali dobiček.Moje vprašanje je,
če sem spremeniti Diferencialni ojačevalnik (s uporovnem bremenu) pravilno?Dvomim, saj to i priključite možganov obeh M18 in M19 neposredno na vrata M5 in M6.
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

You're right ...to je narobe.You need to nekako potonejo sedanje od M18 in M19.

diemilio

diemilio wrote:

You're right ...
to je narobe.
You need to nekako potonejo sedanje od M18 in M19.diemilio

To je pravica, ker sedaj imate AC pot za tokove M3 in M6.Stvar je v tem, da obstaja nobena prednost med to topologijo in ena z upori (iz dobička z vidika), ker je impedanca na ti dve vozlišči (vrata M4 in M5) bo prevladovala z impedanco od dioda povezana MOS, tako da bo blizu 1/gm, ki je običajno precej majhne.

Zakaj hočeš, da uporaba te topologije?Ali obstaja kakšen razlog, zlasti?Ali obstaja prednost ob tej konfiguraciji namesto a diff amp ki sta mu sledili inverting postopka ali prepognjen cascode amp za vaše vloge?

S spoštovanjem,

diemilio

Poskušam povečanje pasovne širine, vendar nekoliko v simulaciji je bil podoben tistemu, ki je eno s uporovnem bremenu.Kakšno je vaše mnenje?Si lahko ogledate v originalni članek, iz katere sem vzel, da je vezje v priponki
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back