Potrebo po pulsating Zumer - čim manjša

B

BCM

Guest
Delam na majhen projekt in bi lahko uporabite pošten košček od pomoč. Kupil sem pulsating piezo Zumer iz Radio Shack (part # 273-066), je zasvojen z 9-voltno baterijo, ta-dahhhh, imam piskajoči napravi. To je 1,0. Utripajoča piezo Zumer je večja kot bi jaz raje, da je to, da želim to, kar sem lahko, da bo manjši. Cilji za v2.0: Make naprave manjše (čim manjše) Make čas med piska izbere uporabnik (rotacijski dial) Make ton piska izbere uporabnik (drugi klic) Cilji za v3.0: Dovolite za različne posnete zvoke in zanke, ki zvok. Jaz sem elektronike noob, tako da moram čim več podrobnosti, kot je mogoče. Vsaka pomoč y'all moči izročiti mi je zelo cenjeno. -B

[Quote = BCM] delam na majhen projekt in bi lahko uporabite pošten košček od pomoč. Kupil sem pulsating piezo Zumer iz Radio Shack (part # 273-066), je zasvojen z 9-voltno baterijo, ta-dahhhh, imam piskajoči napravi. To je 1,0. -B [/quote] "... je zasvojen do 9-voltno baterijo ..."??? Kakšno piezo "utripov" Zumer je to??

Čim manjša je lahko miniscule. PIC10F2xx je velikost SOT23 bi, da se prilepi na zadnjo stran 6mm piezo z nekaj prostora za rezervne. Odobrena izhodni tok ne bi bilo veliko, in top napetosti bi 5,5 ali 6, se ne spomnim. Za boljši učinek in lažji nadzor, lahko na koncu z uporabo dveh čipov, najverjetneje tako SOIC8. Kljub temu, da ste samo do premera 11mm, potrebnih za čipe (razen če jih stack). Kot je za igranje posnete zvoke, odvisno od tega, kaj so vam lahko v nekaterih prostora prehranjevanja vir.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back