postaviti lumped Induktor med dvema Mikrotrakasta linij v HFSS

L

lkminz

Guest
Živjo Jaz sem poskušal simulacijo strukturo, ki lumped Induktor v HFSS. Moram dati lumped Induktor med dvema Mikrotrakasta linije nekaterih debeline. Poskušal sem z njimi pridružil skozi ploščo in RLC meja nad njim, vendar dobljeni rezultat ni zadovoljiv. i so priloženi HFSS strukturo, potrebno rezultat in dobljeni rezultat kakršne koli pripombe ali predlog, bi bilo res v pomoč.

zgraditi polje vakuumu čez 2 vrstici, da opredeli kot induktivnost. Integracija line, naj se obrnejo 2 MS linije. [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 1 minuti: [/color] [/size] box bi se lahko tik nad linije MS, in v stiku s črte MS.

[Quote = James Cook] gradijo škatlo vakuumu čez 2 vrstici, se opredeli kot induktivnost. Integracija line, naj se obrnejo 2 MS linije. [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 1 minuti:. [/Color] [/size] box bi se lahko tik nad linije MS, in imajo stik z linije MS [/quote] hi james hvala za odgovor. vaše izjave 1) bi lahko box je tik nad linije MS 2) bi morala integracija line stik 2 MS linije. so bit confussing. plz razloži 1. izjavo, malo bolj jasno. hvala vnaprej

Če ste Designer HFSS in na voljo boste morda želeli razmisliti co-simulacije, kjer gradite sledi z HFSS in jih združiti v Designer z Induktor. Jaz bi govoril z enim od vloge inženirji za podrobnosti. Regards

ya i sta programsko opremo, pls me je pojasnjeno, kako so - simulira [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 44 minutah: [/color] [/size] hi James Cook sem strukturo kot na ur pouka .. ... pls preveri weither sem naredil vse, kar je pravilna ali ne .... pa še ime ni potreben rezultat

hvala james to ckt bo me več confidance pri oblikovanju strukture i samo želim vedeti, kot so u dal vakuum polje nad Mikrotrakasta line zakaj je treba pripraviti polje list bi bilo delo opravljeno. ko sem rekel, v polje med Mikrotrakasta line i pomenilo box strukturo, med njima ni nad njimi koli način, če ta način, potem fino bom šel skupaj z njim, če u imajo karkoli drugega, da mi poveste v zvezi s to pls ne povej mi

Vakuumski škatla z lumped RLC lahko repsent čip kondenzator, čip Induktor ali chip upor na progi MS. Polje velikosti mora biti velikosti embalaže.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back