Poskus, da odloči najmanj komponento tehnike za izvajanje teh vezij

R

rush3k

Guest
Vse ideje in predloge za izvajanje tega v digitalni logiki?

Poskusite na ta način:: grin: Če je potrebno imeti obeh primerih smo lahko spremenite, glejte diagram.

Mister_rf hvala za vaš odgovor. Vaš vezje z DFF predpostavlja, da bomo vedno okoli ~ 4 impulze? Mi ni uspelo poudariti, da imamo neznano število impulzov ... Zanima me razumeti, kako izvajati za oba. Imam been igranje s tehniko s SR-zapah ... zapahnitev na naraščajoče rob in nato prehod na "high stanje", tako izhod ostane veliko ..., ampak to je še vedno v preiskavi. Vse dodatne ideje so dobrodošle ... hvala!

To je razlog, zakaj bi morali podrobno pojasnite, kaj želite. V tem primeru je šlo samo za skico s štirimi stročnice in drugo pulz z trajajo štiri ure in ste jih vprašal, kako to izvesti, seveda imaš odgovor za točno to. Torej, vzemite si čas, ko postavljajo vprašanja in pišete, kar želite, nihče ne more ugibati, kakšne so vaše dejanske potrebe. Lep pozdrav Alex

To je razlog, zakaj bi morali podrobno pojasnite, kaj želite. V tem primeru je šlo samo za skico s štirimi stročnice in drugo pulz z trajajo štiri ure in ste jih vprašal, kako to izvesti, seveda imaš odgovor za točno to. Torej, vzemite si čas, ko postavljajo vprašanja in pišete, kar želite, nihče ne more ugibati, kakšne so vaše dejanske potrebe. Lep pozdrav Alex
Razumem. Hvala vam.

Včasih vse podrobnosti so pomembne. : Grin: Glej priloženi primeri.

Včasih vse podrobnosti so pomembne. : Grin:
Ja, sem sestavljen boljšo sliko in opis. Kaj sem poskušal izraziti je, da bi širino izhodnih impulzov se raztezajo od prvega naraščajoče roba do zadnjega roba, ki spadajo, kot sem je prikazano na sliki. Žal mi je za ne predstavlja to na boljši način: /

Ne, ne moreš v praksi vezje, da sledijo temu opisu. Če bomo uporabili neznano število impulzov, kako to, da si ne more napovedati, kdaj je čas, signal za zaustavitev?

Izvedljivo cicrcuit s podobno vedenje je retrigerable utrip raztezanje monoflop. Seveda pa mora proizvodnja utrip presega zadnji padajoči bok vnese nekaj časa znesek. Upam, razlaga z mister_rf je bilo jasno, v zvezi s tem. [Url = http://images.elektroda.net/15_1309464787.png]
15_1309464787_thumb.png
[/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back