Popolna CMOS 0.18um tech za dosego LVPECL I / O vmesnik

J

jxzhang

Guest
Pozdravljeni, kolega,
Kako lahko oblikovanje sistema m / LVPECL I / O z CMOS 0.18um (TSMC) proces,
1.8V železnico?ali lahko jaz šele raba 3.3V oskrbe, ki je pošteno 0.35um proces?

Hej dude,

Nisem jasno, na vaše vprašanje? Ali mislite, da za načrtovanje vezja I / O?Ali želite oblikovati jedro vezje (recimo za nekatere uporabe) z LVPECL I / Os.Če slednje velja, da lahko držijo jedro offfered napetosti, ki jih vaš proces ......

Če imate oblikovati I / O boste morali za načrtovanje raven napetosti za pospešitev in okrepitev navzdol.

Upam, da sem jasno glede tega vprašanja ..... Prosimo retortno nazaj z vsemi drugimi vprašanji

Žal vprašanje ni bilo jasno opisano.
Jaz bom za oblikovanje sistema, ki ga CDR CMOS 0.18um proces (TSMC), ki ne Bipolar
Vhod in izhod (podatki tokov in ura), spec.je LVPECL.
To je, VCM = 2V in Vpp = 800mV
Ali lahko uporabljam za železniški 1.8V jedro vezja z nekaterimi I / O ravni transformator za dosego LVPECL I / O ali pa uporabite 3.3V železniškega sistema za vse?Kateri je boljši?eno ponudbo?

No, lahko uporabite definitivno Dvojni način oskrbe v primeru, da želite iti za nizke moči design.Prav tako, ker vaš Vpp je le 800 mV, imate lahko raven VCM 0,9 V za jedro.In lahko uporabite ravni napetosti in DC pristranskost 2 V pri I / O.Seveda, lahko to storite DC blokiranje za vhodni signal in rebias je za 0.9V VCM.

Upam, da ta odgovor ni jasen

Sem jih kdaj design LVDS I / O ..tako, kot LVPECL .. tudi VCM ..
mnogih tipa I / O se lahko uporabi

1.OPA nadzor nad uporabo zaščitnih VMC = 2v in uporabo serije Resistor mejnih Voh
LVDS, ker so impedance output zahtevajo ..
in I / O uporabo 3.3v

2.neposredno uporabo I / O, kot so varovalni CMOS invertnega in uporaba 1.8V ali 3.3V

Če ste uporabili niz upor na invertni proizvodnje, boste našli veliko volt_drop na njej
in pustite I / O hrani 800mV ..

Iščete lahko po drugi hi hitrosti IO, kot LVDS USB2 LDT (hiper transport)
mnoge vrste je mogoče uporabljati ..upor uporaba je preprosta, vendar pa bo imel velik upor
trenutne potrebe in 3.3v moči, za dobro se upor so se dobro ujemajo v
corner model kot uporaba MOS Rds

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back