Pomoč za projekt, PIC

B

blackangel512

Guest
hello vsak, hočem začeti diplomi projekt in rabim pomoč, moj cilj je ustvarjanje strojne opreme z uporabo PIC mikrokrmilniki thats controles kamero v destance. v i podrobnosti, želim, da strojne opreme recive signal iz sinsor brezžično in ga poslati na digitalni fotoaparat za prečenje pic. svoj videz podoben projekt TED, vendar zelo manjša ideja. kaj točno rabim (HD, SW) in kjer sem začeti od. mimo veliko.

hello vsak, hočem začeti diplomi projekt in rabim pomoč, moj cilj je ustvarjanje strojne opreme z uporabo PIC mikrokrmilniki thats controles kamero v destance. v i podrobnosti, želim, da strojne opreme recive signal iz sinsor brezžično in ga poslati na digitalni fotoaparat za prečenje pic. svoj videz podoben projekt TED, vendar zelo manjša ideja. kaj točno rabim (HD, SW) in kjer sem začeti od. mimo veliko.
SW morate MPLAB iz Microchip .... Dovolj je, da pripravijo in debug programov za PIC je popolnoma brezplačen in ga lahko prenesete tukaj ... in veliko vaje [url = http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=1406&dDocName en019469 = & del = SW007002] MPLAB integrirano razvojno okolje [/url]

thnx vse, kar je zelo koristno ... bom povedal u lahko o napredku na tem, sem prepričan, bom aske veliko qustion kasneje in jaz upanje u moči pomoč mi več thnx againe

hello! Prva stvar, ki povezuje kamero z pic maicrocontroller z USB, zdaj kako brati podatke iz fotoaparata in jo shranite (pictuers), nato pa povezavo modem za pic curcuit, kako in kako iskati podatke iz kamere v internet?

1 - boste potrebovali mikrokrmilniška z "vgrajenih USB Host Controller«, da se lahko povežete vaš USB kamero. Prav tako boste morali izvajati gonilnik za kamero v firmware upravljavca. 2 - boste morali opraviti nekaj slik razvrstite om obdelavo za pridobivanje informacij, potrebnih od slik, ki jih imaš. 3 - Uporaba 3G/GPRS modul / modem, povezavo z internetom za iskanje potrebnih informacij. Začnite s povezovanjem kamere na krmilnik. Po mojem mnenju je to najbolj pomemben korak. Good Luck

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back