Y
yougarage
Guest
Pozdravljeni sem nov na tem forumu in sem preveč všeč! Upam, da je to pravi kraj, da bi našli odgovor na moj problem ... Delam rpm omejevalnik za moj motor. naj bi delovala na ta način: ko rpm šel čez thresold iz i, vezje "cut" ponudbo, ki prihaja iz motorja in bo vžiga coil.You lahko ogledate na vezje na sliki. Mikrokrmilnik del dobro deluje (sem z Arduino Nano), je pravilno dobil rpm in sprožijo optocoupler, včasih pa motor še teče, tudi če vezje je v "stanju cut". Mislil sem, da bi se lahko mikrokrmilniška problem, tako da sem povezan navadno stikalo, ki moč optocoupler, ko sem ga pritisnite, vendar se zgodi isto! Prav tako sem opazil, da odstranite, če i R14 coninue motor teče brez težav ... Hotela sem te vrste postavitev, da sam sebe napaja zaprt design.I želela izogniti optocoupler za "ON" ves čas motor. Ne vem, če bi to vezje design bilo prav ... sem mislil, da je lahko problem, ki ga induktivnim bremenom (vžigalne tuljave) ... [Url = http://images.elektroda.net/93_1302687787.jpg]
[/url]