R
rikonor
Guest
Hi
Poskušam zgraditi vezje z Atmel AT28C2051,
, Ki naj bi prejeli serijsko podatkov o serijskih vrat (RxD - pin 2 [pristanišča 3,0]).
Vendar pa ni važno kakšen kodo pišem in zapečti to,
To kaže, "1" na vse pristaniške igle (razen pristaniških 1,0% 1,1, kar potrebuje zunanjo uporov, in ker nisem pri uporabi teh zatiči jaz ne bi uporabil teh uporov).
Poskušal sem pisanje veliko različnih programov (v C51, in seveda med drugim "reg51.h"), ki naj bi spremembe ravnijo proizvodnje na "0",
vendar ni delal.
Mikrokrmilnik ima zunanjo uro (12mhz kristal in 2 22pF capcitors),
in avtomatski reset (ki vsebuje 100kOhm upor in kondenzator 1ľF).
Prebral sem na listu, da po gospodarstvu RST za strojni cikli 2 mikrokrmilnik se ponastavi pristanišča zatiči so na "visoko".
Je kaj narobe z vezjem ali pa rom did ne zaslužiti trenutek sploh?
(Sem rabil LEAPER-48 usb univerzalni pisatelj z Writer program IC).
Pomoč zelo cenjeno,
hvala,
Ali
Poskušam zgraditi vezje z Atmel AT28C2051,
, Ki naj bi prejeli serijsko podatkov o serijskih vrat (RxD - pin 2 [pristanišča 3,0]).
Vendar pa ni važno kakšen kodo pišem in zapečti to,
To kaže, "1" na vse pristaniške igle (razen pristaniških 1,0% 1,1, kar potrebuje zunanjo uporov, in ker nisem pri uporabi teh zatiči jaz ne bi uporabil teh uporov).
Poskušal sem pisanje veliko različnih programov (v C51, in seveda med drugim "reg51.h"), ki naj bi spremembe ravnijo proizvodnje na "0",
vendar ni delal.
Mikrokrmilnik ima zunanjo uro (12mhz kristal in 2 22pF capcitors),
in avtomatski reset (ki vsebuje 100kOhm upor in kondenzator 1ľF).
Prebral sem na listu, da po gospodarstvu RST za strojni cikli 2 mikrokrmilnik se ponastavi pristanišča zatiči so na "visoko".
Je kaj narobe z vezjem ali pa rom did ne zaslužiti trenutek sploh?
(Sem rabil LEAPER-48 usb univerzalni pisatelj z Writer program IC).
Pomoč zelo cenjeno,
hvala,
Ali